• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.06.2019

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. JUN: OVNOVE očekuje sreća u ljubavi, BLIZANCI puni entuzijazma!

Ljubav

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. JUN: OVNOVE očekuje sreća u ljubavi, BLIZANCI puni entuzijazma!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN 

LJUBAV: Vrlo uzbudljiv period, jer sva vaša očekivanja mogu biti ispunjena. POSAO: Dobit od partnerstva i uspeh u pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Solidno.


BIK 

LJUBAV: Ostvarićete nedefinisanu vezu s nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Uspeh u karijeri, posebno ako radite nešto vezano za film i TV. ZDRAVLJE: Stomačni virus.

BLIZANCI 

LJUBAV: Venera je i dalje u vašem znaku, što vam donosi sreću u ljubavi. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK 

LJUBAV: Bićete privlačni ali i skloni sukobima, pa će vam biti teško da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Bićete u puni entuzijazma. ZDRAVLJE: Čuvajte se sunca.

LAV 

LJUBAV: Izaći ćete sa nekim ko vam se dopada, ili ćete se u izlasku s društvom vi nekom dopasti. POSAO: Uspešne poslovne špekulacije. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA 

LJUBAV: Lep porodični život i uživanje. Ako ste sami, može vam se dopasti neko iz istog kraja. POSAO: Blago poboljšanje u sferi finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Bićete zadovoljniji svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguć rad u inostranstvu ili ponuda za posao od neke strane firme. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Platonska veza ili virtuelna afera. POSAO: Ako drugi rade za vas imaćete problema da uspostavite sopstveni autoritet na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

LJUBAV: Vrlo je moguće da ćete se zaljubiti, jer ćete uživati u društvu šarmantnih osoba. POSAO: Moguća je prilika za rad u inostranstvu. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog ko je poznat ili popularan. To vas samo po sebi ne fascinira, ali ova osoba hoće. POSAO: Bez promena. ZDRAVLJE: Povišen šećer.

VODOLIJA

LJUBAV: Zaista možete imati sreće. Bilo da ste sami ili već u vezi, imaćete uspeha. POSAO: Moguće je da ostvarite plodonosna ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Privući će vas neko iz inostranstva. POSAO: U periodu ste u kome baš svaki dan imate velike šanse da ostvarite napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija