• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.09.2019

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 17. SEPTEMBAR: STRELEČVIMA prilike za ljubav, VODOLIJAMA mogući pravni problemi i veliki troškovi

Ljubav

HOROSKOP ZA UTORAK 17. SEPTEMBAR: STRELEČVIMA prilike za ljubav, VODOLIJAMA mogući pravni problemi i veliki troškovi

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Nikada ne trčite za onima koji vas neće. Važni su vam samo oni kojima ste interesantni. POSAO: Vaša reč će imati poseban značaj. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Vaša prijatna stabilna priroda odgovara onima koji traže oslonac u životu. POSAO: Dobićete priliku da pokažete sposobnosti. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Nalazite se u periodu koji donosi mnogo toga zanimljivog, ali i izazovnog. POSAO: Moraćete da se posvetite privatnim poslovima. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

RAK
LJUBAV: Zbog vaše pasivnosti često ste frustrirani kada imate problema u odnosu. Zauzmite aktivniji stav. POSAO: Preopterećeni ste. ZDRAVLJE: Osetljivo.

LAV
LJUBAV: Treba vam partner kome dominacija u odnosu nije bitna. POSAO: Bavićete se menadžerskim poslovima i upravljanjem novcem. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA
LJUBAV: Vama nije teško da nađete ljubav onda kada odlučite to da uradite. POSAO: Moguće je da ostvarite poslovno partnerstvo. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA
LJUBAV: Nikada vam nije teško da budete ljubazni. POSAO: Finansijski uspeh će vas ohrabriti, ali vodite računa da se ne precenite. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša energija i seksepil su uvek svima privlačni. POSAO: Pružaće vam se mogućnost koju nećete moći da propustite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC
LJUBAV: Iako ćete imati prilike za ljubav, možda ćete odlučiti da ih ne iskoristite. POSAO: Imate potrebno znanje, a ne samo entuzijazam. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Moguća ljubav s nekim ko ima neke veze sa inostranstvom. POSAO: Imaćete sreće i bićete zadovoljni time kako se stvari odvijaju. ZDRAVLJE: Aritmija.

VODOLIJA
LJUBAV: Možda će vas zainteresovati neko s kim radite ili vam je ta osoba nadređena. POSAO: Mogući pravni problemi i veliki troškovi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju s osobom koja vam se dopada. POSAO: Teži uslovi rada će vas naterati da razmotrite druge opcije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija