• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 02. OKTOBAR: BIKOVIMA moguća ljubav na putovanju, VODOLIJE nemojte pozajmljivati novac

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 02. OKTOBAR: BIKOVIMA moguća ljubav na putovanju, VODOLIJE nemojte pozajmljivati novac

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Impulsivni ste, pa može da se desi da započnete vezu sa nekim ko nije dobar izbor za vas. POSAO: Moguće blokade i promene. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

BIK
LJUBAV: Moguća je ljubav na putovanju ili sa nekim iz inostranstva. POSAO: Uspeh za one koji imaju partnerski posao. Sreća u sporovima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Emocije su na vrhuncu danas, a to sigurno obećava uzbudljive događaje. POSAO: Imaćete uspeha u svakoj vrsti stvaralaštva. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Obnovićete kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Moguće je da ćete imati i previše posla i da će vas to iznuriti. ZDRAVLJE: Alergije ili prehlada.

LAV
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama, pa je lako moguće da doživite ljubav. POSAO: Finansijski boljitak, možda dobijete nasleđe. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA
LJUBAV: Previše ste agresivni ovih dana, što za vas nije uobičajeno. POSAO: Moguća je prolazna kriza na planu karijere i posla. ZDRAVLJE: Upala bešike ili mokraćnog kanala.

VAGA
LJUBAV: Posebna privlačnost kojom zračite u poslednje vreme svakako ne odmaže. POSAO: Moguće je da ćete se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPION
LJUBAV: Dan će biti pun uzbudljivih dešavanja. POSAO: Možete doneti pogrešne odluke ili se pogrešno postaviti prema nadređenima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete steći tajnu simpatiju ili ćete vi nekome postati tajna simpatija. POSAO: Mogući su problemi u radu sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC
LJUBAV: Bez značajnih promena u ovoj sferi. POSAO: Uspeh u poslovima u vezi sa finansijama, ulaganjem novca ili pozajmljivanjem novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da će se desiti krupne stvari u ljubavi. POSAO: Nemojte pozajmljivati novac jer se može desiti da vam ne bude vraćen. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Mnogo toga lepog može se desiti. POSAO: Možete napraviti grešku zbog rasejanosti. Uspeh u oblasti trgovine i logistike. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija