• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2019

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 19. OKTOBAR: OVNOVE očekuje veliki uspeh na poslu, VAGE se zaljubljuju!

Ljubav

HOROSKOP ZA SUBOTU 19. OKTOBAR: OVNOVE očekuje veliki uspeh na poslu, VAGE se zaljubljuju!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN

LJUBAV: Bićete zatečeni intenzitetom sopstvenih osećanja. POSAO: Veliki entuzijazam i uspeh u poslu. Impulsivno ulaganje. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Upoznaćete nekog ko će vam biti magnetski privlačan. POSAO: U dobrom ste periodu za samoizražavanje i partnerski posao. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Doživećete blokadu u sferi odnosa. POSAO: Blago povoljan period. Energičnost pri radu, ali i nervoza zbog pretrpanosti poslom. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti vezu sa nekim koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Previše ćete trošiti ili praviti nerealne planove. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Iako ste inače vrlo realistični, bićete skloni fantaziranju. POSAO: Uspeh ćete uglavnom moći da ostvarite u sferi obrazovanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Otežana komunikacija sa osobama suprotnog pola. POSAO: Moguć kvar sredstava za rad ili problem u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekog s kim ćete stupiti u neobavezan razgovor. POSAO: Možete postati žrtva glasina i ogovaranja. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaša dominantnost će delovati kao jak stimulans na svakog s kim stupite u kontakt. POSAO: Nećete biti zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Možete ostvariti harmoničnu vezu sa nekim od prijatelja. POSAO: Vaš entuzijazam će porasti iako još nije na uobičajenom nivou. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete se loše osećati ili biti nespremni da se bavite osećanjima. POSAO: Možete dobiti više dobrih prilika. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Nećete biti u stanju da jasno sagledate druge, zbog čega biste mogli da doživite razočarenje. POSAO: Okolnosti će vam ići na ruku. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Nećete imati sreće u ljubavi i vaša očekivanja neće biti ispunjena. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i generalno blokada. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija