• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: žena.rs

31.10.2019

22:23

OVA RUMUNKA IMA NEREALNU POZADINU! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

Ljubav

OVA RUMUNKA IMA NEREALNU POZADINU! Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

Podeli vest

Nedavno je u fokus svetskih medija dospela rumunska influenserka Andrea Abeli, zbog činjenice da je za godinu dana zaradila 2, 2 miliona dolara i to samo zahvaljujući fotografijama svoje bujne pozadine

Ova 35-godišnjakinja iz Bukurešta bavila se web dizajnom i živela prosečnim životom, dok u jednom momentu nije shvatila da doslovce sedi na rudniku zlata.

Ona je shvatila da pošteno može da unovči svoju ogromnu zadnjicu, pronašla je svoju ciljnu grupu i za dve godine uspela da na Instgaramu nabavi everovatnih 3 miliona pratilaca!

Danas zarađuje od 750 do 7.500 dolaa po jednoj objavi na ovoj društvenoj mreži, a tvrdi da je u moru sličnih dama kojima su stržnjice adut izdvaja to što je iskrena.

- Poznata sam po iskrenosti, po tome što ne tražim prečice i što priznajem svoje plastične operacije - objašnjava Andrea.

SRPKINJI SA GUZOM OD 30 KILOGRAMA REKLI DA MOŽE DA UMRE: "Briga me, nastavljam sa operacijama"! (VIDEO)

Njen Instagram nalog prepun je sponzorisanih objava, a zanimljivo je da je na većini fotki potpuno obučena. Retke su golišave fotografije, jer takve ova Rumunka dodatno naplaćuje - njihova cena je 6,99 dolara mesečno na stranici OnlyFans.com.

Ona isiče da je studirala, a potom i magistrirala pravo, ali i da je imala svoju marketinšku agenciju u okviru koje je savetovala influensere kako da povećaju svoj uticaj na mrežama. Na kraju je i sama rešila da se otisne u influenserske vode, a jasno je da ih ima u malom prstu.

Andrea je objasnila da je najvažnije što je bila poštena i iskrena u celoj priči, ali je dodala da su udela u ogromnoj zaradi svakako imale i marketinške metode, kao i činjenica da je pored provokativnih slika nudila i humor.:

- Uvek pokušavam da kombinujem humor i seksepil kako bih stvorila zabavan sadržaj. -

Ljudi je uglavnom obasipaju komplimentima, ali ima i ružnih komentara i uvreda. No, Andrea očigledno za iste ne haje!

- Najgori komentar koji sam ikad dobila bio je od osobe koja mi je rekla da ću goreti u paklu i kad se to dogodi - mirisaće na plastiku - zaključila je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija