• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

11.11.2019

20:45

PAKAO, TO SU DRUGI! Ova tri znaka najviše uživaju u sopstvenoj samoći!

Ljubav

PAKAO, TO SU DRUGI! Ova tri znaka najviše uživaju u sopstvenoj samoći!

Podeli vest

Oni jednostavno najbolje deluju kada su sami i ne vole preduga druženja s drugima. To ne znači da oni ne vole ljude, već im njihovo vreme u samoći predstavlja veći užitak, posebno ako ih neko pozove na kafu i druženje bez neke svrhe

Ova tri horoskopska znaka obožavaju da provode vreme u samoći.

Strelac

Strelčevi su bez sumnje najsamostalniji horoskopski znak. Oni su od onih ljudi koji će se bez razmišljanja odvažiti na solo putovanje na kojem će "odmoriti mozak i dušu". Njihovo obožavanje samoće predstavlja im najveći problem kada su u pitanju ljubavne veze, jer oni jednostavno ne mogu da zamisle konstantno provođenje vremena s drugom osobom.

LJUBITE SE ZATVORENIH OČIJU? Psiholozi objašnjavaju zašto to radimo!

 

Bik

Bikovi su društvene osobe, ali njihovo vreme provedeno u samoći znači im više od bilo čega drugog. Oni obožavaju da se doteruju, da provode sate u kadi i gledaju filmove, a to im je najdraže da rade kada su potpuno sami. Bikovi inače vrlo često uspešno održavaju veze na daljinu jer taj princip poprilično odgovara njihovoj zoni komfora.



Ovan

Ovnovi svoje "baterije" pune upravo kada su sami. Iako su najčešće vrlo ekstrovertni, njima je mir potreban. Kada su sami, Ovnovi vole da rade na sebi, usavršavaju se u bilo kom smislu, da čitaju, meditiraju i rade slične stvari koje ih duhovno ispunjavaju, prenosi Indeks. Ipak, za razliku od Strelčeva, Ovnovi vole da budu u ljubavnoj vezi, i vrlo im je bitno da njihov partner poštuje njihovo vreme koje su odlučili da provedu u samoći.

I ZAČIN I LEK! Evo čarobnog recepta od kojeg ćete ŽIVNUTI ISTOG TRENA!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija