• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.12.2019

09:40

KOMŠIJA ME JE SILOVAO U SNU Devojka (21) preživela horor, onda URADILA NEŠTO NEZAMISLIVO

Ljubav

KOMŠIJA ME JE SILOVAO U SNU Devojka (21) preživela horor, onda URADILA NEŠTO NEZAMISLIVO

Podeli vest

Devojka je preživela užas, ali se ipak dosetila kako da kazni napasnika.

Džejd Bejli Riks (21) se jednog jutra pobudila i shvatila da je silovana u snu.

- Probudila sam se i shvatila da sam gola od struka nadole. S užasom sam se okrenula ka čoveku s kojim sam se zabavljala nekoliko nedelja. Nisam se mogla setiti da smo imali seks – da li me je silovao dok sam spavala? – priča Džejd.

 Hejdon Dejvis Peton (23) je sa porodicom živeo vrata do vrata osam godina, kad su počeli da se upoznaju u junu 2017. Džejd je tada radila dva posla, kao frizerka i negovateljica, i živela je sa majkom Kristom i bratom Džordanom.

- Upoznala sam Hejdona, savetnika za klijente, preko brata i on me je zasmejavao pa smo počeli da provodimo vreme zajedno, u vožnji ili dugim šetnjama… Jedne večeri u julu 2017. otišla sam u krevet sa bolom u stomaku kad je Hejdon pozvao oko 22.00 i pitao da li može da prespava kod mene jer je zaboravio svoje ključeve. Bila sam umorna i sama pa sam pitala da li ga roditelji mogu pustiti u stan, ali je odgovorio da se ne javljaju na telefon – navodi Džejd.

Ona je pristala da ga pusti jer nije želela da ostane na ulici, ali mu je istakla da se ne oseća dobro i da neće biti seksa.

Foto: facebook/JADE BAILEY REEKS

 

- Nije se bunio pa sam legla u krevet u spavaćici i boksericama i popila tabletu za spavanje – priča Džejd.

Zaspala je pored Hejdona, a kad se sledećeg jutra probudila njene bokserice i spavaćica su nestale i osećala je bol među nogama. Počela je da viče na komšiju, zahtevajući da joj kaže šta je uradio, a on je rekao da je ona to želela.

- U suzama sam mu rekla da ode. Kad je otišao sklupčala sam se u krevetu, osećajući se ranjivo i iskorišćeno. Možda smo se zabavljali, ali to mu nije dalo pravo da ima seks sa mnom bez mog pristanka. I dalje u šoku, nisam mogla da kažem svojim prijateljima niti porodici. Uplašila sam se da mi je možda preneo neku polnu bolest ili da sam trudna, ali sam odbacila takve misli – navodi Džejd.

Ona se takođe zabrinula da joj policija neće verovati, pa je odlučila da iznudi priznanje od svog silovatelja. Nekoliko dana nakon toga poslala mu je poruku u kojoj ga je optužila da ju je silovao. Na njeno iznenađenje on je odgovorio da zna šta je uradio, ali sledećeg dana je njen brat – ne znajući za incident – pustio Hejdona u kuću.

- Bila sam besna, ali umesto da se suočim sa njim odlučila sam da dobijem još jedno priznanje. Sledeće nedelje zamolila sam ga da me poveze kući nakon posla. Pre nego što je stigao pritisnula sam snimanje na telefonu i sela pozadi. Pitala sam ga šta je uradio te noći. On mi je u suzama priznao da me je silovao jer je bio veoma napaljen. Kad me je ostavio kući rekla sam mu da više nikad ne želim da ga vidim – istakla je Džejd.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 4 godine

Ускоро ће мушкарци за сваки полни однос морати да прибаве писмену изјаву сагласности оверену код нотара. И то ће морати да зову нотара да дође на лице места ради овере, јер ако се то уради у његовој канцеларији увек постоји могућност да се дама предомисли на путу до куће или хотела.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija