• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2020

11:51

UŠTEDELA JE 14.000 DINARA, A NIJE NI OSETILA! Otkrila je ovaj trik, počinje se u januaru! POŽURITE I VI (FOTO)

Ljubav

UŠTEDELA JE 14.000 DINARA, A NIJE NI OSETILA! Otkrila je ovaj trik, počinje se u januaru! POŽURITE I VI (FOTO)

Podeli vest

Beograđanka Tamara Nikić odlučila je da sa našom redakcijom podeli sjajan trik za uštedu novca!

Naime, odmah na početku godine, već 1. januara ujutru ona uzme jednu kutiju i iseče prorez za ubacivanje novčanica.

Tokom cele godine skoro svakog dana u nju ubaci sitan kusur koji u tom trenuku ima u novčaniku.

Foto: Informer.rs

"Nekad se desi da zaboravim, prođe nekoliko dana, pa onda stavim jednu od 100 dinara. Uglavnom vodim računa da to bude skoro svakog dana, ali se trudim da se to ne oseti, novčanice od po 10, 20 ili 50 dinara. Više puta sam dolazila u iskušenje da otvorim u toku godine i da uzmem kad mi je zafalilo, ali bila sam odlučna da toga nema. Inače sam po prirodi vrlo štedljiva i raduje me kad uspem da imam neki štek, tako da mi ovo nije mnogo teško palo", navodi Tamara.

Desilo se i da im je "iskočio" novac sa strane, od nekog starog duga, pa je 2.000 dinara odmah ubacila u kasu.

Foto: Informer.rs

"Jedva sam čekala kraj godine da otvorim i prebrojim novac! Očekivala sam oko 10.000 dinara, a unutra je bilo čak 14.000! Ostaviću to sa strane za neke crne dane, nadam se da mi neće ubrzo zafaliti", kaže Tamara.

Ove godine planira još striktnija da bude - da ima dve kutije i proveri koliko zaista pušači bacaju para.

"Odlučila sam da ostavim cigarete, ali to nije sve. Pušila sam oko pola paklice dnevno, tako da ću ove godine da svakog drugog dana ubacim u posebnu kasicu po 250 dinara, koliko su koštale cigarete. Imaću motiv više da ne zapalim nijednu", otkriva ova Beograđanka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Za pusace

pre 4 godine

Znam pušača koji je rešio da ostavi pušenje pa je svaki dan u kutiju ubacivao onoliko koliko ga je kostala samo jedna paklica cigareta. Posle godinu dana ušteda je bila oko 72.000 dinara. O dobitku vezanom za zdravlje i da ne govorimo.

Darko

pre 4 godine

Ovo je samo prepakovana priča o Engleskinji koja je ubacivala u kutiju kovanice od kusura.

Dsda

pre 4 godine

Znam legendu. Covek je ostavio pusenje pa odvajao taj novac. Kad je nakupio dovoljno za pantalone kupio je. Kad je zaprljao, oprao je ivstavio iznad ognjista da se suse. Pantalone su pale u vatru i izgorele. Njegov zakljucak je bio, sudjeno je da gore.

Pušač

pre 4 godine

Ona planira da ostavi pušenje???? Ma ajde bre. To se baš nemože tako lako uraditi. Pušenje ostavljaju oni koji nisu pravi pušači. Oni što kupe kutiju i traje im nedelju dana. Kad prođe nedelju dana, pogledaju a ono ostalo pola kutije i onda kažu.... Pa ja sam ovaj put uštedeo duplo. Ako imaju cigare onda ponekad zapale a ako nemaju onda prođe više dana dok se nesete da pogledaju dali imaju. Ako nema ništa u kutiji eeeee onda će ovih dana kupiti. E takvi pušači ladno mogu da ostave duvan.

sakota

pre 4 godine

Kako smo tuzna zemlja sa ovima na vlasti..kaze gospodja..trudila sam se da u acim u kutiju a da ne osetim..20,30,50 dinara..to je dokaz kako smo siromasna zemlja.. sramota..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija