• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: super žena

07.01.2020

23:30

(FOTO) OVO SU NAJPOŽELJNIJI MODELI VENČANICA! Buduće mlade, obratite pažnju!

Ljubav

(FOTO) OVO SU NAJPOŽELJNIJI MODELI VENČANICA! Buduće mlade, obratite pažnju!

Podeli vest

Biće ovo još jedna godina raskošnih venčanica ako se može suditi prema najavljenim trendovima za 2020. godinu

Početak svake godine obeleži predstavljanje novih kolekcija venčanica, a upravo je odabir te posebne haljine jedan od ključnih trenutaka za brojne buduće mlade. Ako i vi ove godine planirate da razmenite zavete, a još niste sigurne kakvu haljinu da odaberete, u nastavku vam donosimo neke od aktuelnih trendova na koje treba obratiti pažnju:

Dugi rukavi

Haljine s dugim rukavima nastavljaju da budu najpopularniji izbor i u 2020. godini i lako je razumeti zašto. Takav kroj je istovremeno laskav, sofisticiran i elegantan, a savršen je odabir i za mlade koje žele da postignu vintidž izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last Monday was the most special day of my life:)

Објава коју дели Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) дана 7. Окт 2019. у 1:48 PDT

Veo

Kakvu god venčanicu odaberete, nošenje vela može je potpuno preobraziti. Dokaz za to je i Hejli Biber, koja je na svom venčanju u septembar 2019. oduzimala dah noseći spektakularan veo o kojem se i dalje priča.

Čipka

Iako je čipka oduvek bila popularna tkanina među mladama, 2020. godine će ona dobiti pravu prefinjenu preradu. Ona je romantična, na trenutke mistična, ali i elegantna. Istovremeno je jednostavna i posebna pa je uvek dobar izbor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First kiss #RoyalWedding

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 19. Мај 2018. у 6:09 PDT

Gola ramena

Čisti, minimalistički dizajn ponovno je na ceni, naročito ako odaberete venčanicu sa golim ramenima. Ipak, ako planirate crkveno venčanje, morate imati na umu da je reč o pomalo zahtevnom modelu haljine, jer zahteva pronalazak odgovarajućeg pokrivača za ramena. Uprkos tome, one su idealan izbor za sve one dame koje žele da ostave senzualan utisak i istaknu ženstvenost, a istovremeno ne žele da preteraju ili izgledaju degutantno.

DOKTORKA BOJANA IZ SRBIJE ZAVELA HOLIVUDSKU ZVEZDU! Priča o njihovom prvom susretu ostaviće vas bez teksta


Ležerno i elegantno

Otkako je Megan Markl uzdrmala modni svet u svojoj fenomenalno jednostavnoj haljini s potpisom brenda "Živanši" koju je nosila na svom venčanju u maju 2018, pokrenuo se trend minimalističkih venčanica. Umesto upečatljivih materijala i krojeva, mlade sve češće biraju ležernost i eleganciju. Još jednom se potvrdilo da je ponekad manje zaista više.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija