• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

19.01.2020

15:24

(VIDEO) PREKO MILION I PO PREGLEDA: Video 'PRE I POSLE' zbog koga ćete smesta poželeti da PROMENITE FRIZURU!

Ljubav

(VIDEO) PREKO MILION I PO PREGLEDA: Video 'PRE I POSLE' zbog koga ćete smesta poželeti da PROMENITE FRIZURU!

Podeli vest

Koliko puta ste poželeli da uradite nešto novo u vezi svog izgleda, ali niste imali hraborsti? Ne možete da zamislite da odsečete svoju dugu kosu, koju sa godinama pomno negujete? Da promenite boju kose, jer ste sigurni da je ova koju imate najbolje rešenje za vas?

Da jednostavno uradite bilo šta radiklanije što podrazumeva vidnu i značajnu promenu, jer šta ako ne ispadne dobro?

Poznato?

SARA JE NA INSTAGRAMU BRUTALNO ZGODNA, ali istina je potpuno drugačija! RAZOTKRILA JE SVE ZABLUDE I ŠOKIRALA PRATIOCE (FOTO)

ŠOK! OVAKO JE KRISTINA MANDARINA IZGLEDALA PRE SILIKONA! Pre samo 2 godine bila je NEPREPOZNATLJIVA, a tek kad čujete koliko ima godina! (FOTO)

 

Imamo novosti za vas, svaka promena u vezi izgleda je dobra stvar, a ukolio vam se ne svidi, opet možete da menjate.

Najmučnije je napraviti prvi korak, naročito ukoliko nemate ideju, a svesni ste da bi vam transformacija izgled au vidu promenu frizure baš dobro došla, pogotvo ukoliko bi vam nešto dobro stajalo.

Raspitajte se o adresi frizerskog salona koji slovi za odličan, ne štedite na sebi kada je ovakava odluka u putanju i u međuvremenu inspirišite se sa ovim videom.

ŽENE SU ODLUČILE: Muškarci sa OVIM DETALJEM NA LICU su muževniji i privlačniji od ostalih!

Možda baš ovde pronađete stil koji će vam se dopasti, ovim devojakama svakako jeste.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija