• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

09.02.2020

17:41

SVAKE NOĆI SE BUDITE U ISTO VREME i onda se dugo mučite da opet utonete u san! EVO O ČEMU SE RADI!

Ljubav

SVAKE NOĆI SE BUDITE U ISTO VREME i onda se dugo mučite da opet utonete u san! EVO O ČEMU SE RADI!

Podeli vest

Lako utonete u san, ali se odjednom probudite u 4 ujutro, i to vam se često događa. Saznajte što vam telo time želi reći, najčešće postoji neki problem koji bi trebali početi rešavati

Tradicionalna kineska medicina veruje da se naše telo budi u tačno određen deo noći i da se to događa jer neki organi u telu javljaju neki problem.

Zapadna medicina koristi termin 'cirkadijurni ritmovi' kojim se opisuju promene unutar našeg tela koje odgovara na okolinu u kojoj se nalazi.

VEĆINI JE OVO NAJBOLJI DAN ZA SE*S! Da li ste među njima?

OVO JE MAŠA MEMEDOVIĆ! Oca joj svi znate, a red je i nju da upoznate jer izgleda SASVIM PRIRODNO FENOMENALNO! (FOTO)

 

Tokom 24 sata energija se usmerava u različite organe kako bi se oni regenerisali i tako obavljali svoj posao kako treba, piše Higher Perspectives.

Budiš li se uvek u neko određeno doba noći? Otkrij što to znači!

21:00 do 23:00

To je vreme kada endokrini sistem, zadužen za hormone i metabolizam pokušava uspostaviti ravnotežu. Ako se stalno budiš u to doba noći, to znači da si pod stresom zbog proživljenog dana ili onog koji sledi. Do blokade energije endokrinim sistemom može doći i ako se ne hraniš ispravno ili jedeš prekasno.

23:00 do 1:00

Ako se budiš u ovo doba, to znači da sebi nešto zameraš. Možda zbog nečeg što si rekao ili napravio, ili nečega što nisi napravio. To je vreme kada se jin energija pretvara u jang.

U ovo vreme je žučni mehur aktivan, odnosno razgrađuje masnoće u telu pa buđenje u to doba može ukazivati kako konzumirate previše nezdravih masnoća.

Foto: Pixabay

1:00 do 3:00

Budiš se stalno u ovo gluvo doba noći? To može značiti da si ljut ili frustriran. Negativna energija utiče na procese u tvom telu, a ovo doba noći je važno jer telo tada najaktivnije izbacuje otrove. Jetra ispušta toksine, stvara molekule važne za probavu, doprinosi stvaranju nove krvi itd. Ako s njom nešto nije u redu, bićete budni u ovo doba noći.

3:00 do 5:00

Ako gledamo s duhovne strane, buđenje u ovo vreme znači da ste tužni ili vas nešto boli. Moguće je i da vam je hladno. Buđenje u ovo vreme može ukazivati i na probleme s plućima i nedovoljan dotok kiseonika u organizam.

5:00 do 7:00

U ovo vreme debelo crevo je aktivno, a toksini koji su tokom noći profiltrirani i razgrađeni polako odlaze iz tela. Ako se probudite u ovo vreme, to znači da ste jeli prekasno ili da imate naviku jesti lošu i nezdravu hranu prepunu raznih štetnih materija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija