• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/večernji list

24.02.2020

07:53

KUPILA SAM FARMERKE, a dva dana kasnije, osetila sam nešto u džepu: ZAVUKLA SAM RUKU, A TAMO ME JE SAČEKAO UŽAS

Ljubav

KUPILA SAM FARMERKE, a dva dana kasnije, osetila sam nešto u džepu: ZAVUKLA SAM RUKU, A TAMO ME JE SAČEKAO UŽAS

Podeli vest

Devojka (20) bila je iznenađenje onim što je zatekla u džepu svojih novih farmerki.

Pejton Vilson kupila je nove farmerke, i dok ih je nosila na poslu, primetila je zadebljanje u jednom od džepova, što ju je iznenadilo jer znala je da ona nije ništa ostavila.

Zgrozila se kada je iz džepa izvukla krvavi tampon. Bio je umotan u komad papira iz sveske. Zanimljiva slučajnost bila je i da Pejton radi u laboratoriji gde uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon.

– Sedela sam za stolom i gledala analize krvi kada sam videla zadebljanje u svom džepu, a sećala sam se da nisam ništa stavila u njega –  rekla je ona.

– Pogledala sam u džep i videla komad papira. Prvo sam pomislila kako je reč o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Ko bi normalan to učinio. Ne znam je li to trebalo da bude šala, ali ovo se nikako ne može opravdati – rekla je devojka.

Zbog pravila svoga posla, Pejton je nosila gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze. 

– Uvek operem sve nove pantalone pre nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledavati i sve džepove. Nikad ne želim ponovo da prođem kroz ovako nešto– zaključila je. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija