• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

25.02.2020

09:37

BILA JE SA OŽENJENIM KOMŠIJOM KOJI JE 20 GODINA STARIJI OD NJE! Dečko misli da je još uvek NEVINA! A onda je saznala nešto ŠOKANTNO

Ljubav

BILA JE SA OŽENJENIM KOMŠIJOM KOJI JE 20 GODINA STARIJI OD NJE! Dečko misli da je još uvek NEVINA! A onda je saznala nešto ŠOKANTNO

Podeli vest

U vezi sam sa oženjenim komšijom koji ima 40 i preko 20 godina je stariji od mene. Zajedno smo duže od godinu dana i od kada sam počela to da radim sa njim baš mi je super

Moj momak naravno ne zna za moju vezu sa komšijom, čak misli da sam i dalje nevina. Nisam mu nikada dozvolila ni da me poljubi, što me u njegovim očima čini sveticom i najboljom devojkom u gradu. Ponosi se sa mnom i kako kaže jedva čeka prvu bračnu noć.

IZNENADILA JE MUŽA GOLIŠAVIM FOTKAMA! Ali, kad je čuo kako su nastale, POLUDEO JE! Čoveče, SABERI SE!

KO SE LJUTI, GOJI SE! Kakva je veza između osećanja koja vas izjedaju i hrane koju jedete?

Za mene je sve bilo idealno do pre 10-ak dana kada me sa komšijom u njegovom automobilu zatekao moj brat. Znači ne viđeni šok i za njega i za mene… Bila sam 100 posto sigurna da će da me kaže roditeljima što bi izazvalo neverovatne posledice po mene, ali i za komšiju.

Foto: Pixabay

Prvo što sam maloletna, moj tata bi poludeo i ko zna kako bi reagovao, a drugo sa komšijom sa kojim ja već duže od godinu dana spavam, moj tata ne govori i u svađi su preko 10 godina. 

Razlog je taj što ga je moj tata zatekao u krevetu sa mamom, mislim mojom mamom. Mami je oprostio, ali sa njim ne govori od tada i bolna mu je tačka. 10 dana je prošlo i brat ništa nikome nije ispičao, nadam se da i neće…" 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 4 godine

Dosta bre sa ovim bolesno uvrnutim i izmisljenim pricama..smaraju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija