• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin novosti/informer.rs

22.05.2020

08:00

ŽENE, OVOG LETA ĆE SE NOSITI OVAKVE PAPUČE! Strašno su ružne, ali su udobne!

Ljubav

ŽENE, OVOG LETA ĆE SE NOSITI OVAKVE PAPUČE! Strašno su ružne, ali su udobne!

Podeli vest

Mnoge žene su očajne zbog ovogodišnjeg trenda sandala. Gladijatorke će biti obavezan deo garderobe, kao i japanke i, naravno, platforme koje će i ovog leta "vladati".

Ovo će biti jedinstevno leto po svemu, pa i činjenici da više nije sramota ni nositi sandale sa čičkom! Platforme, gladijatorke i japanke - tri su vrste obuće koje će se nositi ovog leta. Ni jedne nisu elegantne, ali su udobne.

Platforme

Dobra vest za niže žene - platforme su i dalje popularne! Vladaće i ovog leta, a nosiće se ukrašene konopcima i vrpcama, a platforma obložena jutom. Gornji deo preko prstiju treba da bude ukrašnjen mnoštvom šljokica, školjkica, mašnica, ukrasa... Biće izuzetno popularni plastični kaiševi, a najnovji "modni krik" biće nošenje platformi sa čarapama!

Gladijatorke

Ukoliko prošle godine nsite kupili "gladijatorke" - ove godine to morate da ispravite. Kožne ili plastično, nije važno, sve dok su noge obavijene kaiševima. Ove godine su se pojavili i novi modeli, sa šljokicama i u raznim bojama, koji su idealni za večernji izazak.

Japanke

Veoma su udobne i nimalo elegantne! Više to nije tako. Japanke mogu da se slažu uz večernju haljinu ukoliko su na štiklama. Leopard dizajn će se i dalje nositi, a uz dobar pedikir japanke mogu da se nose tokom čitavog dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?#kozne#anatomskepapuce ? Br:36-42?1990 din.? #obucagold #papuce#klompe#anatomskaobuca

A post shared by ? ⓄⒷⓊⒸⒶ ⒼⓄⓁⒹ ? (@obuca_gold) on May 21, 2020 at 1:06am PDT

Tatine papuče

Malo je reći da su ružne, jer trake sa čičkom nose samo oni koji ne znaju ili nemaju vremena da vezuju kaišiće. Ovog leta će se nositi sve, pa i udobne sandale ili papuče sa čarapama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija