• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

26.09.2020

15:22

ŠOKIRALA SAM SE KADA SAM ČULA KAKO SVEKRVA SAVETUJE MOG MUŽA: Sine, upamti, majka sam ti...

Ljubav

ŠOKIRALA SAM SE KADA SAM ČULA KAKO SVEKRVA SAVETUJE MOG MUŽA: Sine, upamti, majka sam ti...

Podeli vest

U braku sam preko 20 godina i ovo su fraze koje sam često čula da moja svekrva govori svoj sinu, mom mužu

"Sine, upamti, majka sam ti i volim te! Sva moja opsesija tobom proizilazi iz te ljubavi."

"Neću da vas zovem, neću ni da iznenada navraćam, ali tu sam uvek kad god vam zatreba moja pomoć."

"Nikad me ne zovi posle 22h. Ako imaš neki problem, obrati se svojoj ženi. To je njeno vreme, ne moje!"

"Nikad nemoj da povisiš glas, jedino ako nečiji život zavisi od toga."

"Ne očekuje da se tvoja supruga prema tebi ponaša kao prema vašem detetu. To se nikad neće dogoditi, ona te nije rodila."

"Uvek peri svoje čarape. Umesto tebe to može da uradi samo mašina za veš i tačka."

"Nikad nemoj da govoriš svojoj ženi:  "Ali mama je to bolje radila" ili "Mama uvek ...""

"Zauvek zaboravi rečenicu: "Mama je bolje kuvala."

"Nikad mi se ne žali zbog svoje žene. Sam si je sebi izabrao!"

"Nikad ne pričaj ženi o devojkama iz prošlih veza. Ako te pita, kaži da si ih sasvim zaboravio!"

 "Uvak pohvalite njenu frizuru, čak i ako vam se ne dopada. Upamti to je kosa, brzo raste!"

"Nikad ne pričaj ženi o svađama koje su se dešavale u porodici kada si bio dete. To je prošlo vreme. ""Ako se razbolim i odem u bolnicu - poseti me jednom nedeljno. Ali ako se tvoja supruga razboli, u bolnicu idi svaki dan!"

"Sada je glavna žena u tvom životu - tvoja supruga."

"Ako te žena pita da joj nešto kupiš (na primer: sobni bicikl, bundu, sat, nakit) uvek pusti neka te to pita još dva puta. Prvi put ona predloži, drugi put kada te pita razmišlja o tome, a ako te pita treći put to znači da joj taj predmet izuzetno treba. Međutim, ako te ja pitam da mi kupiš nešto, kupi to odmah. Budi siguran da sam pre toga razmislila 333 puta pre nego što sam te pitala."

"Nikad o roditeljima svoje supruge ne pričaj ništa loše. Oni su je rodili, a ti si je sebi izabrao!"

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 3 godine

Bravo. Tako treba da se ponašaju roditelji koji misle dobro deci. Sin nam je priuštio snajku a zajedno su nam priuštili dve unuke i jednog unika. Ovo je sedma godina kako se kod nas od prvog dana primenjuju ta pravila i saveti a rezultat toga je to što smo svi srećni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija