• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

18.10.2020

21:10

"Uz pomoć OVOG ULJA moje bore su gotovo nestale! Za 15 dana od ZBRČKANE do GLATKE KOŽE!

Ljubav

"Uz pomoć OVOG ULJA moje bore su gotovo nestale! Za 15 dana od ZBRČKANE do GLATKE KOŽE!

Podeli vest

Ogromna razlika!

Sa godinama se menja ph vrednost kože, koža postaje suvlja, potrebna joj je dodatna hidratacija kako bi se smanjila pojava bora. Ovde mnoge žene padaju u zamku sa skupim kremama za koje misle da će bit spas, ali se vrlo često ispostavi da ne daju adekvatne rezultate. 

Koža mora da se adekvatno neguje čitavog života, a to podrazumeva da redovno čistite kožu, micelarnom vodom, a zatim da je negujete krememom koja odgovara vašem tipu kože.

Foto: Printscreen You Tube

Efekat neće biti vidljiv ukoliko se ne hidrirate unošenjem dovoljne količine vode u toku dana, a to je pet do osam čaša. 

Ipak kako biste dodatno hidrirali kožu i pružili joj tretman koji će je oporaviti sa vremena na vreme dobro bi bilo da probate sa čistim arganovim uljem, za koje mnoge žene kažu da je veoma delotvorno kada je nega zrelije kože u pitanju. 

Evo kakvo je iskustvo nakon korišćenja arganovog ulja. 

"Imam 48 godina i s vremenom su bore na mom licu postajale sve izraženije. Počela sam primećivati da kada stavim puder izgledam još gore, jer upadne u bore i delujem još starije. To mi je jako smetalo i činilo mi se da nikada više neću biti lepa.

Znam da moramo stariti, ali teško sam se mirila s tim da ću za koju godinu biti sva "zbrčkana". Nisam imala novca za skupe tretmane, niti bih ikada učinila bilo kakvu estetsku korekciju, ali sam bila jako nezadovoljna svojim izgledom, sve dok jednog dana nisam upoznala Turkinju Fatmu iz Eskišehira. Starija je od mene, a lice joj je bilo skroz glatko i čisto. Prelep ten me je oduševio. Dala sam joj kompliment i upitala je što koristi za negu lica, a ona mi je otkrila da kožu lica njeguje samo vodom i čistim arganovim uljem (poznato i kao marokansko ulje). Posavetovala me je da i ja pokušam isto i da ću već nakon 15 dana videti značajnu razliku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 godine

Za lazne reklame bi moralo da se ide u zatvor. Ne proizvodjaci vec oni koji izlaze u javnost a da nisu 100% sigurni da reklamiraju istinu.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija