• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: avaz/informer.rs

28.12.2020

21:12

Ovakve suknje ne izlaze iz mode! Nema žene koja ih nije volela, a sada su ponovo OBAVEZNE U PLAKARU!

Ljubav

Ovakve suknje ne izlaze iz mode! Nema žene koja ih nije volela, a sada su ponovo OBAVEZNE U PLAKARU!

Podeli vest

Neki modni trendovi toliko su dobro prihvaćeni od modne publike da im je rok trajanja mnogo duži nego što je slučaj kod većine drugih. Tako je i sa plisiranim suknjama.

Sve je ovo uvertira za priču o plisiranoj suknji - hit komadu ženske garderobe, koji je već nekoliko godina baš svake sezone uz nas.

Forme, krojevi i modeli dolaze, prolaze i odlaze sa svakom novom sezonom ili se makar smenjuju na po dve do četiri sezone, ali ne i plisirana suknja. 

Plis je motiv koji su dizajneri preuzeli iz nepresušnih osamdesetih godina. Neki modni trendovi toliko su dobro prihvaćeni od modne publike da im je rok trajanja mnogo duži nego što je slučaj kod većine drugih prošlog veka, ali su ga za potrebe savremene žene doveli na viši nivo.

Foto: Instagram

Uvek u novom izdanju i novim materijalima, osveženim trendi nijansama i razigranim uzorcima, plisirane suknje i dalje uverljivo vladaju modnim svetom i street style scenom, na kojoj svake sezone dizajneri pronalaze nove ideje kako nositi taj neodoljivi odevni komad. 

S obzirom na to da je plisirana suknja vrlo svestran odevni predmet, uz malo mašte i kreativnosti možete je nositi u najrazličitijim kombinacijama, a vrlo će se dobro uklopiti u svaki stajling, bio on formalan ili ležeran. 

Plisirane suknje kombinujte s jednostavnim majicama i elegantnijim modelom sandala, a odličan su izbor i patike. 

Čar ovih suknji je njihova prilagodljivost - slažu se gotovo sa svim dodacima, pa se lako transformišu iz dnevnog u večernji outfit. 

To je zahvalan odevni komad oko kojeg možete graditi stajling na više načina - nosite ih uz patike i sportsku majicu, cipele na petu i svilenu bluzu ili na običnu majicu, plisirana suknja dobro će se slagati u različitim modnim izrazima te je komad za kojim se poseže u onim danima kada ne znate šta obući. 

Neutralna boja peska ide sa gotovo svim bojama, pa lako možete ukomponovati monohromatski look, kao i onaj sa detaljima u boji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija