• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje

18.01.2021

10:47 >> 10:51

Želite da STVORITE i očuvate BOGATSTVO? Okačite OGLEDALO u ovoj PROSTORIJI!

Ljubav

Želite da STVORITE i očuvate BOGATSTVO? Okačite OGLEDALO u ovoj PROSTORIJI!

Podeli vest

Ogledala po feng šuiju imaju sposobnost da reflektuju ili multipliciraju stvari u vašem domu. Tako ona mogu vizuelno da stvore utisak prostranosti, a isto tako mogu da uspore ili ubrzaju protok energije u prostoriji...

Kako onda da znate da li ste stavili ogledalo na najbolje moguće mesto?

Foto: pexels.com

Ne postavljajte ogledala preko puta ulaznih vrata

Stručnjaci za feng šui ne preporučuju postavljanje ogledala direktno preko puta ulaznih vrata. Isto tako kažu da je najbolje staviti ogledalo u trpezariju jer ona predstavlja vašu sposobnost za stvaranje i očuvanje bogatstva. Suprotno tome treba izbegavati ogledala u kuhinji, posebno ako su okrenuta ka šporetu, jer se veruje da ovaj prostor "ugošćuje" negativnu energiju.

Foto: pexels.com

U spavaćoj sobi mogu da remete san

Ogledala treba pažljivo koristiti u spavaćoj sobi. Veruje se da imaju mogućnost aktiviranja energije u prostoriji u kojoj se nalaze, pa nisu saveznik čvrstog sna. Takođe, u kupatilima izbegavate da postavljate ogledala nasuprot vrata ili šolje. Ogledala postavljena nasuprot vrata uglavnom se smatraju lošom idejom u bilo kojoj prostoriji, pa tako i u kupatilu.

Foto: pexels.com

U kupatlu ih ne stavljajte nasuprot šolje

NIJE SLUČAJNOST ŠTO BAŠ SVAKI LIFT IMA OGLEDALO! Postoji dobar razlog za to!

LAGALI SU I LAGAĆE NAS! Saznajte koja VEROVANJA nemaju VEZE SA ISTINOM - Pas, staklo i mesec!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija