• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.03.2021

11:22

Za sigurno letovanje - Hurgada iz prve ruke - Wayout

Ljubav

Za sigurno letovanje - Hurgada iz prve ruke - Wayout

Podeli vest

Dragi putnici, prošlo je godinu dana od kada smo, protiv svoje volje, zakoračili u pandemiju i vremenom naučili kako da se ponašamo u novonastalim okolnostima i pronađemo način da otputujemo na svoju omiljenu turističku destinaciju

Pre svega, želimo da se zahvalimo Vladi Republike Srbije i Ministarstvu turizma i telekomunikacija za finansijsku i logističku podršku i pomoć kako bi sektor turizma lakše podneo i prebrodio krizu uzrokovanu pandemijom.

Takođe, veliku zahvalnost dugujemo kompaniji Dunav osiguranje koja je izašla u susret svim putnicima agencije Wayout koji su mogli bezbrižno da otputuju na svoje putovanje uz polisu zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje COVID-19. Srećom, nijedan naš putnik nije bilo u prilici da pomenuto osiguranje iskoristi, što pokazuje da je zemlja faraona i večitog sunca potpuno sigurna za putovanje i da se mere zaštite poštuju u potpunosti.

Sa velikim zadovoljstovom obaveštavamo putnike da je menadžment agencije Wayout u toku januara posetio većinu hotela u Hurgadi i iz prve ruke se uverio da su stečeni apsolutno svi uslovi za nesmetana putovanja srpskih turista koji mogu da računaju na maksimalno poštovanje svih epidemioloških mera uz vrhunsku ishranu, fantastičnu uslugu i servis. To dokazuje i činjenica da sve više evropskih zemalja otvara letove prema Egiptu i Hurgadi, tako da su tu gosti iz Poljske, Češke, Rumunije, Ukrajine, Kazahstana i baltičkih zemalja, a sve to uz kapacitet popunjenosti hotela od 50% kako bi bilo moguće održavati socijalnu i fizičku distancu.

Definitvno, veliku pohvalu zaslužuje i Vlada Republike Egipat i Ministarstvo turizma Egipta koji su uložili velika sredstva i napore da se svi putnici osećaju maksimalno sigurno, samim tim što je svim putnicima obezbeđeno da PCR test urade nakon sletanja na aerodromima u Hurgadi i Sharm El Sheikhu. Takođe, u Srbiji je PCR testiranje na lični zahtev veoma dobro organizovano i PCR testovi stižu na vreme, pre putovanja.

Na sve češće pitanje - da li će Egipat prihvatiti vakcine, odgovor je definitivno da hoće, kada za to dođe vreme i kada i druge države budu učinile isto.

Za sve Wayout putnike smo spremili raznovrsnu ponudu za leto 2021. uz veliki broj mesta u avionima i kapacitete u vrhunskim i najpopularnijim hotelima u Hurgadi, kako bi svi naši putnici slobodno i bez brige i stresa otputovali na sigurno letovanje ove godine.

Svoje letovanje putnici mogu rezervisati putem online aplikacije na sajtu www.wayout.rs, preko e-mail adrese office@wayout.co.rs ili pozivom na 011 4144 284, a potvrdu rezervacije će dobiti u roku od 24h uz svu propratnu dokumentaciju i predračun za plaćanje u najbližoj banci ili pošti ili iz udobnosti svog doma putem online bankinga.

Foto: Promo

Egipat je jedna od retkih zemalja koja će spremno dočekati veliki broj turista ih celog sveta bazirajući se na iskustvima iz prethodne godine. Zbog očekivanog velikog interesovanja, preporučujemo da svoja putovanja rezervišete na vreme, za polaske počev od 1. aprila po LAST MINUTE cenama, kao i za polaske u maju i junu po cenama iz SPECIJALNE PONUDE. Napominjemo da cena aranžmana, osim turističkih usluga (avio prevoz, smeštaj, transfer i usluga predstavnika na destinaciji) uključuje i polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje COVID-19 kao i polisu osiguranja od otkaza aranžmana. Prilikom rezervacije je dovoljno uplatiti 199€  kao avans, a preostali iznos cene aranžmana uplaćuje se 15 dana pre početka putovanja.

Foto: Promo

Na kraju, većina zaposlenih Wayout agencije prebolela je COVID-19, neki su bili čak i hospitalizovani. Posebnu zahvalnost izražavamo medicinskom osoblju na profesionalnoj brizi i lečenju, kako naših kolega, tako i svih građana Republike Srbije i šire. Na predlog kolega, menadžment Wayout agencije je doneo odluku da pozove sve zdravstvene radnike da se u našoj poslovnici upoznaju sa našom ponudom i kada im obaveze dozvole, otputuju u Egipat po ceni aranžmana umanjenoj za 5%, kao mali vid zahvalnosti za sve što su činili i čine i dalje, kako bi svi mi mogli da živimo i radimo što je normalnije moguće. Ova ponuda za zdravstvene radnike važi do 30. aprila 2021. godine.

Foto: Promo

Za sigurno letovanje u 2021. godini, Egipat, čiji je slogan "Tamo gde sve počinje", uvek dočekuje goste raširenih ruku (uz poštovanje socijalne distance :) )


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija