• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti

22.05.2021

14:20

NAPRAVITE DOMAĆU MASKU PROTIV BORA! Potrebna su vam tri sastojka!

Ljubav

NAPRAVITE DOMAĆU MASKU PROTIV BORA! Potrebna su vam tri sastojka!

Podeli vest

Maske napravljene kod kuće mogu biti pune hranljivih sastojaka. Daće licu potreban sjaj i poboljšaće teksturu kože

Evo recepta za masku od kafe.

Potrebno:

1 kašika kafe
1 kašičica kakaa
1 kašičica kokosovog ulja

Foto: Shutterstock

Maska za lice od kafe

Šta treba da uradimo?

Uzmite posudu i pomešajte kafu i kakao u prahu. Dodajte mu kokosovo ulje da se formira pasta. Nanesite pastu na lice i vrat. Ostavite da se osuši 15-30 minuta. Zatim ga lagano uklonite hladnom vodom.

Ova maska zaglađuje lice i smanjuje male, fine linije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 2 godine

Ja bih pre rekla da je ovo piling, a ne maska protiv bora, ali ako vi tako kažete, neka bude da je tako. Protiv bora su mi pre neke maske na bazi belanaca. A ako ništa od toga ne pomogne, postoje mezoniti, hijaluronski fileri i slični tretmani nanoklinika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija