• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: still/informer.rs

25.05.2021

08:45

OTVORITE PUT KA SREĆI, ZDRAVLJU I IZOBILJU! Ispoštujte ova 3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA!

Ljubav

OTVORITE PUT KA SREĆI, ZDRAVLJU I IZOBILJU! Ispoštujte ova 3 DREVNA FENG ŠUI PRAVILA!

Podeli vest

Kako da napravite u svom domu dobar feng šui za bogatstvo i zdravlje? Prvo uradite ovo! Feng Šui je mnogo više od ukrašavanja doma umirujućim bojama.

To je složen sistem teorija koje se koriste za promociju dobre energije u prostoru. Ono što sigurno znate je da dobar protok energije vodi do srećnog i skladnog doma. Da biste shvatili na koji način funkcioniše Feng Šui, važno je da razumete njegove osnove. Ova vekovna praksa može vam lako utemeljiti put ka srećnom i zdravom načinu života.

Da biste stvorili dobar Feng Šui, morate razumeti osnove Feng Šui koncepta. Postoji nekoliko primarnih elemenata i teorija koje vam mogu pomoći. Među najvažnjim je teorija o pet elemenata, koncept yin i yang, kao i teorija primene Chi i Bagua oblasti. Da biste definisali Bagua oblasti u svom domu trebaće vam kompas kako biste odredili strane sveta i na taj načn razgraničili prostor. Ako započnete sa osnovnim Feng Šui alatima i koristite ih za izgradnju jakih tenelja možete postepeno preći na druge alate i nivoe.

1. IDITE KORAK PO KORAK

Kada započinjete, Feng Šui može da bude malo zbunjujući. Pred vama je dosta posla na putu unošenja harmonije u vaš dom. Kako se ne biste preopteretili i zbunili, idite korak po korak. Za početak otarastite se nereda. To je glavni ključ za omogućavanje dobrog protoka energije i bez njega se ne može nastaviti dalje. Nakon toga možete da primenite teoriju oblika i boja, podesite osvetljenje i kvalitet vazduha.

Foto: Shutterstock

2. ZNAČENJE BOJA

Boje su najlakši način za unošenje pozitivne energije u prostor. Čak i vrlo mala količina boje može da napravi razliku u prostoru. Kako bi primenili boje treba da razumete koja boja se odnosi na koji od 5 elemenata i na koji način ona izražava svetlost. Boje uvek treba da birate u skladu sa vašim karakterom. Boje mogu biti korišćene na zidu, u obliku fotografija, zidne umetnosoti i skulptura. Takođe možete uzeti u obzir i boju vaših ulaznih vrata.

3. FENG ŠUI LEKOVI I SIMBOLI

Pomerajući se dalje od boja, pred vama je čitav spektar drugih Feng Šui simbola i lekova. To su predmeti koji postavljeni na pravom mestu mogu uticati na protokpozitivne energije u prostoru. Na primer jedan od tih predmeta je ogledalo kao vrlo moćna alatka u Feng Šui-ju. Pored njih tu su fontane, kristali i biljke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija