• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

25.05.2021

14:56

OČISTITE REŠETKU ZA ROŠTILJ BEZ MUKE! Čišćenje će vam biti lakše zbog ovog TRIKA ISKUSNIH DOMAĆICA!

Ljubav

OČISTITE REŠETKU ZA ROŠTILJ BEZ MUKE! Čišćenje će vam biti lakše zbog ovog TRIKA ISKUSNIH DOMAĆICA!

Podeli vest

Prvi maj je za nama, a s njim i tradicionalno roštiljanje. Ipak, tu nije kraj s ovom omiljenom aktivnoščću. Kada su temperature prijatne prolećne, a dani bez kiše, najbolji način da provedmo slobodno vreme je u prirodi.

Pravi je gastronomski, ali i društveni užitak, ali je više nego naporno kada morate da pripremite rešetku na kojoj su se sada skupile masnoće od prethodne upotrebe. 

Kako vas prljave rešetke ne bi oneraspoložile, donosimo odličan savet kako da ih brzo i jednostavno očistite.

Foto: Pixabay

Crveni luk i belo sirće su dobitna komininacija. Ako imate električni roštilj pre čišćenja ga možete zagrejati. Isprskajte roštilj belim sirćetom kako bi se masnoće što brže rastvorile. Potom uzmite polovinu crvenog luka i sastružite masnoću sa rešetki roštilja. Na kraju možete preći još jednom preko rešetki sa aluminjskom folijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija