• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

01.07.2021

09:40

DA LI BISTE IKADA OBUKLI OVAJ CRVENI KUPAĆI? Zasmejao žene širom sveta!

Ljubav

DA LI BISTE IKADA OBUKLI OVAJ CRVENI KUPAĆI? Zasmejao žene širom sveta!

Podeli vest

Ako ste ikad nosili visoko izrezan kupaći kostim ili ste ga bar probali, onda znate da se radi o modelu koji može biti i nezgodan i neudoban. Jedan takav kostim nadmašio je sve druge toliko da već nekoliko dana zabavlja žene na Tviteru.

Prva ga je primetila i na svom Tviteru podelila novinarka Alana Okun, prenosi Zadovoljna.hr. Uz fotografiju jako visoko izrezanog crvenog kupaćeg kostima napisala je “Kako bi moje telo trebalo da izgleda…”.

Njena objava skupila je više od 41.000 lajkova, ali i nekoliko stotina komentara, uglavnom od strane žena koje je ovaj kupaći kostim pošteno nasmejao – i probudio njihovu kreativnost.
Žene se na primer pitaju da li dizajneri ovog kupaćeg kostima misle da se noge nastavljaju direktno na grudi.

“Umorni ste od osećaja nesigurnosti zbog vaše zadnjice? S našim novim kupaćim kostimom toliko ćete se brinuti zbog sveta koji vidi vaše stidne usne da ćete zaboraviti na zadnjicu”, jedan je od komentara.

Kako se ovo tačno nosi, još je jedan komentar i vrlo često pitanje ispod objave.

Korisnice Tvitera bacile su se i na izradu ilustracija kako bi njihova tela “trebalo da izgledaju”. Tviterašice je kupaći kostim podsetio i na praćku, a neke su se setile i popularnog Borata i njegovih kreacija.

U svakom slučaju, složne su oko toga da je bar cena od 11 dolara pogođena, kao i oko toga da u ovakvom modelu sebe baš ne vide na plaži.

Pogledajte kako izgleda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija