• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

22.08.2021

11:13

OČISTITE ZIDOVE UZ POMOĆ OVOG JEDNOSTAVNOG TRIKA! Potrebna su vam TRI SASTOJKA koja imate u svom domu!

Ljubav

OČISTITE ZIDOVE UZ POMOĆ OVOG JEDNOSTAVNOG TRIKA! Potrebna su vam TRI SASTOJKA koja imate u svom domu!

Podeli vest

Ako ne krečite redovno svoj dom, zidovi će vremenom poprimiti sivi ton, pa čak i žućkastu boju, ali ne brinite, postoji rešenje za taj problem.

Umesto da kupujete kantu boje i svu opremu koja je potrebna za osvežavanje prostorije, pokušajte ih prvo očistiti.

Foto: Shutterstock

Uređenje doma

U posudu pomešajte vodu, soda bikarbonu i dosta sredstva za dezinfekciju. Potopite u tečnost valjak za bojanje zidova i premažite je po celoj površini. Ako je potrebno, ponovite postupak. 

Foto: Shutterstock

Uređenje doma

Osim što će biti kao novi, zidovi će odlično mirisati, a kako tvrdi autorka ovog recepta za domaće sredstvo, provereno skida i mrlje od bojica i flomastera koje su napravila deca, piše "The Sun".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija