• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2021

13:11

ČUDO NEVIĐENO! Ova kućica dugačka je samo 6 metara, a nećete verovati šta u nju SVE STAJE

Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Ljubav

ČUDO NEVIĐENO! Ova kućica dugačka je samo 6 metara, a nećete verovati šta u nju SVE STAJE

Podeli vest

Doktorka Loren sa Novog Zelanda iznenadila je javnost kada se umesto luksuzne kuće, odlučila na malu kako bi mogla da putuje širom sveta

Verovali ili ne, njen dom širok je samo 2,5 metara, a dugačak 6 metara. Iako to deluje malo, u ovu kućicu staje sve što treba.

Kućica je napravljena od japanskog kedra, drveta koje "diše", ima mnogo prozora koji puštaju velike količine svetlosti u dom.

Zanimljivo je i to što je ova doktorka kuću "vezala" za zemlju lancima, jer su je upozorili da je to mesto vetrovito pa su se plašili da joj vetar ne sruši kuću.

Foto: Printscreen/youtube/ Living Big In A Tiny House

Mala kuća u kojoj staje sve što treba

Nemojte da se brinete, jer u kući postoji kupatilo, kuhinja ali i krevet koji je podignut. Unutra su čak stale i biljke, a zidovi su beli.

 - Izabrala sam ovakvu kuću jer mogu svoj dom da ponesem sa sobom. Osim toga, ovako sam više u prirodi. Evo, trenutno usred vinograda -  izjavila je Loren.

Ukoliko ste maštali o tome da imate topli dom, onda je to sigurno ova kućica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kontejneri Ekonomik

pre 2 godine

Imamo to i kod nas u Srbiji ????????? www.ekonomik.rs

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija