• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DDL/Informer.rs

01.09.2021

15:42

Koje su PREDNOSTI I MANE ako uđete u vezu sa NAJBOLJIM PRIJATELJEM?

Shutterstock

Ljubav

Koje su PREDNOSTI I MANE ako uđete u vezu sa NAJBOLJIM PRIJATELJEM?

Podeli vest

Nebitno da li je to neko novo poznanstvo ili se radi o osobi koju poznajete već godinama, postoje situacije u kojima imate prijatelja ili prijateljicu za koje ne možete biti sigurni kakva osećanja gaje prema vama, i tu se vama pojavljuje jedan veliki izazov

Bojimo se njene reakcije i pitamo se da li je bolje da ćutimo kako bismo sačuvali prijateljstvo.

Pojedini stručnjaci ističu da je veza sa najboljim prijateljem ključ za pronalazak srodne duše, dok drugi smatraju da je to najveća greška koju možete da napravite zato što time potencijalno možete da izgubite jednu od najbitnijih osoba u svom životu.

Svako od nas ima pravo da donese odluku po tom pitanju, ali postoje neke stvari o kojima bi trebalo da razmislite pre nego što se odlučite.

1. Se*s menja sve

Da li ste ikada upoznali muškarca koji vam je bio jednostavno neodoljiv, ali je u krevetu bila totalno druga priča? Da li možete da zamislite najboljeg prijatelja u toj ulozi? Nemojte zaboraviti da “prijatelji s povlasticama” retko kada završe samo kao prijatelj ponovo.

2. Mogućnost da ga izgubite zauvek

Ako ste ikad izgubili prijatelja, onda znate koliko je to bolno, čak i više nego raskid s dečkom. Kada jednom uđete u vezu s prijateljem, ako raskinete slabe su šanse da zaboravite sve što ste prošli u vezi i da ponovo počnete da se doživljavate samo kao prijatelji.

Foto: Shutterstock

Zagrljaj

3. Previše zna o vama

Prošao je s vama krizu slomljene pete na cipeli na poslu, uvek ga zovete živčanim glasom sa 100 problema kako bi vam pomogao, zna ko vam se sviđa i zašto, a poslednji put kad ste imali ciklus, iznenadio vas je čokoladnim kolačićima.

Njegova uključenost u svaki aspekt vašeg života je neporeciva, ali zamislite kako bi to izgledalo u vezi. Vaši najbolji prijatelji znaju najviše o vama i to je u redu, ali u vezi je potrebna doza misterioznosti, barem u početku.

4. Više nemate najboljeg prijatelja

Ako ste u vezi s njim, kome onda možete da se poverite s problemom? Setite se koliko vam znače sigurnost i uteha koju vam pružaju saveti najboljeg prijatelja, a sada zamislite kako to nestaje zato što ste s tom osobom u vezi.

Ne zaboravite da više ne možete da se posvađate i pomirite na brzinu s njim, zato što će to povući puno problema za sobom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija