• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

26.10.2021

14:45

REŠITE SE DOSADNIH DLAČICA IZNAD USANA BRZO I EFIKASNO! Zaboravite na pincetu, ovaj savet će vam pomoći!

Shutterstock

Ljubav

REŠITE SE DOSADNIH DLAČICA IZNAD USANA BRZO I EFIKASNO! Zaboravite na pincetu, ovaj savet će vam pomoći!

Podeli vest

Dlačice oko usana su noćna mora svake žene. Evo načina kako da ih se rešite ili makar da ih prikrijete

Svetla koža i svetle dlačice

Svetla koža najčešće je i puno osetljivija i jače reaguje na agresivnije tretmane. Najbolji način za ovaj tip je prikrivanje dlačica izbeljivanjem. One će postati gotovo nevidljive pa neće izazvati iritacije na koži. Pre izbeljivanja testirajte na koži ruke proizvod kako bi bili sigurni da nećete dobiti alergijsku reakciju.

Foto: Shutterstock

Svetla koža najčešće je i puno osetljivija i jače reaguje na agresivnije tretmane

Tamna koža i tamne i tanje dlačice

S obzirom na to kako bi se izbeljenje dlačice videle na tamnoj koži, najbolja metoda uklanjanja brkova je depilacija. Tamna koža najčešće nije toliko osetljiva i dobro reaguje na depilaciju voskom. Isto tako, vosak ne sadrži hemikalije i ne uklanja gornji epidermalni sloj kože pa su iritacije kod ovog postupka puno ređe.

Tamnija koža i tamne i deblje dlačice

Iako je depilacija voskom najpopularniji oblik uklanjanja dlačica za deblju strukturu dlake preporučuje se epilacija. Aparat za uklanjanje dlačica će tako biti puno temeljitiji. Isto tako, sve popularnija je epilacija koncem. Ova metoda se radi u kozmetičkom salonu, vrlo je detaljna i precizna, a može ukloniti i najsitnije dlačice na celom licu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija