• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

27.04.2016

18:27

ZABLUDE O SPORTU: Žene bi trebalo da treniraju kao muškarci!

Ljubav

ZABLUDE O SPORTU: Žene bi trebalo da treniraju kao muškarci!

Podeli vest

Većina žena izbegava teretanu i vežbe pod većim opterećenjem iz straha da bi mogle da dobiju prevelike mišiće. Međutim stručnjaci tvrde da takav način treniranja nikako ne može da ugrozi ženstvenost

Australijski fitnes guru Brando Hasik iz Sidneja objasnio je da žene počinju da vide rezultate vežbanja tek kada krenu da treniraju kao muškarci. On trenira i muške i ženske klijente i kaže da žene godinama dolaze sa ubeđenjima da je bolje da rade više serija sa manjim opterećenjem kako bi izbegle prevelike mišiće.

NAJVEĆA GREŠKA TOKOM DIJETE! Zbog ovoga ne možete da skinete salo sa stomaka!

- To je samo staro verovanje, zbog kojeg ženski mišići ne dobijaju stimulans koji im je potreban. Žene sa snažnijom muskulaturom imaju brži metabolizam, zbog čega efikasnije sagorevaju kalorije i posle vežbanja - objasnio je Hasik.

On je dodao da je zbog nivoa testosterona u ženskom telu nemoguće da se prirodno izgrade mišiči koji se mogu uporediti sa muškim, ali savetuje nežniji pol da svaki dan trenira drugačijim intenzitetom, kako bi njihovo telo moglo da prepozna potrebu da stvori više mišićnih ćelija ili ojača postojeće.

VEŽBANJE U PRIRODI: Fitnes trener i dr Filgud objašnjavaju kako!

- Ako svakog dana napravite 10.000 koraka, vaše telo će se navići na to i prilagoditi se. Ako tome dodate i čučnjeve, ono će shvatiti da mora da se prilagodi. Tako je i sa treninzima snage - objasnio je Hasik. 

DOZVOLJENE PSOVKE I VIKANJE! Novi pravac joge rođen u Kanadi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija