• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtirine.rs

25.05.2016

12:30

SVI SU ŠOKIRANI! Poznati lekar otkrio recept za lečenje SVIH BOLESTI!

Ljubav

SVI SU ŠOKIRANI! Poznati lekar otkrio recept za lečenje SVIH BOLESTI!

Podeli vest

Poznati lekar tvrdi da će vam njegov savet za zdrav način života pomoći da se izlečite od svih bolesti, a evo šta on kaže

Svakog jutra gledajte malo u sunce. Za početak gledajte 10 sekundi i povećavajte vreme za 10 sekundi svakog dana. Dok to činite, vodite računa da stojite bosi na suvoj zemlji.

Gledajte da pijete vodu bez fluorida. Takođe probajte da izložite vodu sunčevim zracima na nekoliko sati.

Voda bi trebalo da bude u bezbojnoj čaši ili flaši kako bi mogla da upije sunčevu energiju. Nemojte nikako ostaviti vodu napolju preko noći.

NAJMOĆNIJI PRIRODNI DIURETIK: Skinite i do ČETIRI kilograma za jedan dan!

Najbolja metoda za detoksikaciju organizma je da budete fizički aktivni na svežem vazduhu svakog dana.


Duboko udišite svež vazduh svakog jutra i večeri u periodu od oko 20 minuta.


Imajte na umu da naše telo luči isceljujuće hormone između 10 uveče i 2 ujutru, te da bi u to vreme trebalo da spavate. Samo pratite ritam sunca.


Koristite prirodnu kozmetiku umesto komercijalne kozmetike.


Izbegavajte proizvode animalnog porekla i bazirajte svoje obroke na povrću, sirovom voću i žitaricama.


Izbegavajte proizvode koji sadrže veštačke zaslađivače.


Prestanite da unosite alkohol, kafu, cigarete, crni čaj, žvakaću gumu i hranu i piće iz konzervi.


Ostanite pozitivni i nasmejani! To će ubrzati lučenje vaših terapeutskih hormona.


Ako ste bolesni, ponašajte se kao da ste zdravi! Pokušajte da ne razmišljate negativno o sebi i drugima i imajte na umu da vaša podsvest prati vaše misli.


Oprostite sebi i opraštajte drugima! Opraštanjem pomažete sebi da se otarasite mržnje i besa. Na taj način se oslobađate od negativne energije i izlučujete negativne hormone koji mogu da naškode vašem zdravlju.

SLUŠAJTE SVOJE TELO: Evo šta vam organizam poručuje!


Čak i mentalne bolesti možete izlečiti sirovim voćem, povrćem i suncem.


Kombinujte orahe i bademe sa voćem i povrćem i svakodnevno uzimajte po jednu kašiku ulja od semena lana i kašiku sveže samlevenog semenja lana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija