• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zadovoljna.hr/informer.rs

26.06.2016

08:28

DA SE BOLJE OSEĆATE: Prirodna sredstva koja brzo i lako smanjuju znojenje!

Ljubav

DA SE BOLJE OSEĆATE: Prirodna sredstva koja brzo i lako smanjuju znojenje!

Podeli vest

Znojenje je prirodni pokušaj tela da spusti njegovu temperaturu. I dok fizički napor kao i boravak u toplom prostoru uzrokuju pojačano znojenje situacije poput stresa i napetosti takođe mogu izazvati reakciju

Predstavljamo vam 4 prirodna boraca protiv znojenja: 

Jabukovo sirće 

Jabukovo sirće deluje kao prirodni dezodorans jer uništava bakterije. Dovoljno je da jednom dnevno njime prebrišete pazuh.

REZULTATI VEĆ NAKON 24 SATA! Čaj za mršavljenje od tri sastojka izazvao globalno ludilo!

Suvu maramicu natopite mešavinom jabukovog sirćeta i vode (2:1) i obrišite površine tela na kojima se učestalo i jako znojite. To uradite svako veče pre spavanja. 

Soda bikarbona 


Dodajte prstohvat sode bikarbone u malo vode ili na vlažne prste i nanesite ispod pazuha. Istrlajte kožu, ostavite da se osuši i suvom papirnatom maramicom uklonite ostatak praha.

ALHEMIJA: Kako se ne ugojiti tokom “all inclusive” aranžmana?

Crni čaj
Tanin kojim je bogat ovaj čaj sadrži kiselinu koja deluje kao prirodni antiperspirant i time utiče na žlezde i smanjuje preterano znojenje. Zakuvajte pola šoljice vode i u nju umočite crni čaj. 


Vrećice izvadite nakon minut pa ih odložite na tanjirić da se rashlade. Stavite vrećice ispod pazuha ili na područje na telu gde je znojenje pojačano, ostavite da deluje 5 minuta pa ih sklonite. 

Limun
Limun se od pamtiveka koristi za kontrolisanje telesnih mirisa i protiv pojačanog znojenja. Citrusna kiselina ubija bakterije i deluje kao prirodni dezodorans, ali nakon tretiranja kože limunom trebalo bi da izbegvate odlazak na sunce.

NIJE KOMARAC! Ako vas ova mušica ujede hitno se obratite lekaru!

Limun isecite na pola i polovinom istrljajte pazuhe. Ostavite da deluje 15 do 30 minuta pa isperite kožu hladnijom vodom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija