• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dnevno.hr

07.02.2019

21:58 >> 22:06

KINEZI DOKAZALI DA AMERI LAŽU?! Na Mesecu nisu pronašli nikakve ljudske tragove! GDE STE VI TO SLETELI?

Ljubav

KINEZI DOKAZALI DA AMERI LAŽU?! Na Mesecu nisu pronašli nikakve ljudske tragove! GDE STE VI TO SLETELI?

Podeli vest

Vodeći funkcioneri Kineskog svemirskog programa prošle nedelje su izrazili skepticizam da se američki odlazak na Mesec ikada dogodio, prenosi Beijing Daily Express

Više od 2.000 visokih funkcionera Komunističke partije Kine potpisalo je prošle nedelje peticiju, tražeći objašnjenje od američke vlade o američkom sletanju na Mesec, i to nakon što su se pojavile sumnje da se sletanje misije Apolo na Mesec nikada nije dogodilo.

Ove optužbe pojavile su se nakon nedavne analize slika snimljenih iz kineske sonde Chang'e-4, koja navodno nije pronašla tragove američkog iskrcavanja na Mesec.

Nekoliko visokih članova Komunističke partije Kine čak je javno izjavilo da su ovi najnoviji nalazi nedvosmisleni dokazi da je sletanje na Mesec bila " pažljivo razrađena obmana da se ceo svet zavara o sposobnostima američkog svemirskog programa".

(VIDEO) RUSIJA TRAŽI ISTRAGU O AMERIČKOM SLETANJU NA MESEC! Ameri i NASA uhvaćeni - uništavaju dokaze da su BILI NA ZEMLJINOM SATELITU!

Bao Tong, bivši visoki funkcioner Komunističke partije Kine otvoreno je kritikovao svemirski program Apolo, nakon što snimci kineske sonde Chang'e-4 nisu pokazale nikakav dokaz o američkom sletanju na Mesec.

Najveći ruski astrofizičar Juri Ignatievič Mukin takođe je prošle nedelje javno izjavio kako tvrdi da je ruska vlada "oduvek bila svesna situacije od ranih 1970-ih".

NAUČNICI ŠOKIRANI! Na Antarktiku otkrivena rupa velika kao dve trećine Menhetna

Sve te optužbe su teoretičarima zavere dale vetar u leđa. Oni veruju da je predsednik Ričard Nikson stavio na dnevni red lažni program "Apolo" kako bi zavladao SSSR-om u svemirskoj trci i na kraju, u trci nuklearnog naoružanja, s ciljem uništenja SSSR-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlah alija

pre 5 godina

pa ako nisu nikad bili na mesecu jos veca sramota za ruse jer su ih izigrali i napravili majmunima tako da su ovi idioti bankrotirali i raspali se, ej bre ti rusi su stvarno goveda

piksi

pre 5 godina

ko još veruje kaubojskoj bagri bez morala-cia i holivud su leglo zla

Dejan

pre 5 godina

Ne zna se ko tu vise laze.. Kinezi su kao bili?

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija