• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

12.03.2019

21:48

(VIDEO) ČIČA PERA JE SAZNAO DA IMA RAK, SPAKOVAO SE I OTIŠAO NA PLANINU! Posle 6 meseci na VMA mu rekli da je ZDRAV KO DREN! EVO KAKO SE HRANI I ŽIVI!

Ljubav

(VIDEO) ČIČA PERA JE SAZNAO DA IMA RAK, SPAKOVAO SE I OTIŠAO NA PLANINU! Posle 6 meseci na VMA mu rekli da je ZDRAV KO DREN! EVO KAKO SE HRANI I ŽIVI!

Podeli vest

- Ma niko nije mogao da jede kao ja, da popijem isto... Pio, jeo, pušio, u svemu sam bio neumeran - započinje svoju priču Milojko Mićić, poznatiji kao čiča Pero

Sada je drugi čovek i hrani se potpuno drugačije, čak i s vremena na vreme potpuno gladuje. Živi na planini Bobiji, u blizini Valjeva, jede isključivo sirovu hranu, povremeno ništa, odnosno samo vodu. Nekad kraće, nekad i po 20 dana. Ne jede meso, ništa što je termički obrađeno, ni kuvano ni pečeno.

- Zdravstveni problemi sada su prošlost. Treba se čuvati čoveka koji ostavu hranu, taj koji je ostavio hranu, može sve - kaže čiča Pero kroz osmeh.

Čiča Pero sada mnogo hoda, pešači svakog dana na destine kilometara, a pije samo izvornu vodu.

Foto: printskrin/Youtube/RTS

- Sameljem koprivu i napravim povrtnu vodu. Ona će onda da pusti enzime. Bitno je sa presnom hranom misao se izoštri kao žilet. Toliko je u mom žviotu bilo zanimljvih detalja koje sam zaboravio, a sada sa ovakvim načinom života, počinjem da ih se sećam. Smem da sada potpišem da ću ovakav biti sa 100 godina. Svakome će da odgovara ova hrana, samo zavisi koliko je čovek već zatrovan. Ova hrana dovodi do toga da počnu burne reakcije, ogromni toksini krenu napolje, jetra ne može da ih prerade. Udare u glavu, vrtelo mi se. Najviše dana bez hrane što sam izdržao je 28 dana i to bez ičega, samo vodu i ništa više - navodi čiča Pero.

- Što se tiče energije, to je nesagledivo, ogormna zabluda je da se treba najesti da bi imao snage. Organizam najviše energije zapravo troši na varenje - dodaje on.

Imao je sepsu, u Beogradu je proveo u šok-sobi 7 dana, a onda su stigli rezultati.

Profesori su došli posle 15 dana i rekli da imam rak levog bubrega. Viknuo sam "Tooo", mislili su da sam poludeo. 

Rekao sam im: - Nisam ja poludeo, ja to nemam. Iako je moj, samo je moj, imam način da ga primirim, a onda da ga očistim", rekao sam i potpisao da idem kući. Na Bobiji sam bio 6 meseci, na gladovanju i presnoj hrani. Posle 6 meseci su me odveli na VMA, skener je pokazao da nemam ništa, sve je čisto i tako je ostalo do dana današnjeg!

Što se tiče hleba, jede svoj specijalni - Perin sunčani hleb, koji pravi tako što proklijalaja pšenična zrna samelje zajedno sa crnim integralnim pirinčem i suncokretevim semenkama, da liči na testo i potom to ostavi da se suši na suncu.

ODOSMO DA PASEMO TRAVU: Hrana koja nas bukvalno vodi u smrt!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija