• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf

11.10.2019

21:27

OSOBA KOJA VAM SE SVIĐA NIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, a vas izjeda sumnja! Evo zašto mislite DA JE NEŠTO U VEZI NJE ČUDNO!

Ljubav

OSOBA KOJA VAM SE SVIĐA NIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, a vas izjeda sumnja! Evo zašto mislite DA JE NEŠTO U VEZI NJE ČUDNO!

Podeli vest

Zaljubljivanje u nama budi istinskog špijuna, a najlakši način da dođemo do informacija su društvene mreže

Siguran način da aktivirate svoju detektivsku crtu jeste da se zaljubite. Kada nam se neko dopada, odmah poželimo da znamo sve o toj osobi. Gde je išao u školu, kakvi su mu najbolji prijatelji, kakvu muziku sluša i, što je vrlo važno, kako su izgledale njegove ili njene bivše ljubavi.

Foto: Shutterstock

 

Da, zaljubljivanje u nama budi istinskog špijuna, a najlakši način da dođemo do informacija su društvene mreže. Čak i kada "malo" lažemo na društvenim mrežama, iskusnom oku ne promiču bitni detalji. Skoro sve što nas interesuje možemo da saznamo na ovaj način.

Ali, šta ako osoba nije korisnik ovih društvenih platformi? I, da li uopšte ima takvih? Zvuči neverovatno, ali ima. U veoma malom broju, ali postoje.

E, tu nastaje problem. Iako podržavamo to što zaista imaju neki život van imaginarijuma Fejsbuka i Instagrama, uhoda u nama ne može da se pomiri s tim da ne možemo da ih "proverimo" pre nego što se upustimo u ozbiljniju vezu s njima. Naša bujna mašta pokreće mašineriju zvanu "najgori mogući scenario" i počinju sumnje i takozvani "tripovi".

(FOTO) LANA PEŠAČILA 6 KM DO MESTA GDE JE UBIJENA! Kamere otkrivaju MRAČNE TAJNE NAJMISTERIOZNIJEG UBISTVA NA BALKANU! Lepa

- Kad nam nedostaju određene informacije o nečemu, naš mozak će se postarati da popuni te "praznine". Ako ste po prirodi osoba koja stalno brine i strepi od najgoreg, vaš mozak će najverovatnije upotpuniti sliku najgorim mogućim scenarijem. Shodno tome, ako osoba ne "postoji" na društvenim mrežama, vrlo je lako postaviti pitanje: "Zašto? Da li nešto krije, pa nema profil?"- kaže Tes Brigam, psiho-terapeutkinja iz San Franciska.

Iako smo svesni da sve što vidimo na društvenim mrežama nije "realno", ali opet imamo kakav-takav uvid u život osobe koja nas interesuje.

- Lepo je videti svog potencijalnog partnera u običnim, životnim situacijama - sa psom u parku, u druženju s prijateljima ili na koncertu. Ženama je posebno važno da osobu vide u situacijama i aktivnostima koje su im "poznate", zbog čega se osećaju sigurnije u svoj izbor i manje anksiozno - kaže Tes Brigam.

Ipak, neke "singl" osobe se nikada ne bi upustile u vezu sa osobom koja ne poseduje profil na društvenim mrežama. Iako su informacije koje dobijaju iz tog izvora bitna stavka, to nije glavni razlog zbog kojeg se ne upuštaju u veze sa ovakvim osobama. Obično se radi o ljudima koji su vrlo aktivni na društvenim platformama da ne mogu da zamisle da su kompatibilni sa osobom koja to ne radi.

LAJMSKA BOLEST JOJ NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA! Jolanda Hadid iskreno govorila o TEŠKOJ BORBI ZA IZLEČENJE! (VIDEO)


S druge strane, ulazak u vezu s nekim ko nije korisnik društvenih mreža može se ispostaviti kao veoma plodonosan. Smanjuje se pritisak s parova da vode računa o svom ponašanju na mrežama, u smislu s kim su prijatelji, čije slike "lajkuju" i slično. Sloboda da u vezi budete to što jeste je ključna ako želite ljubav na duge staze.

Takođe, pomaže i u očuvanju samopouzdanja. Ukoliko ne znate da vaš partner prati bezbroj manekenki i provodi sate gledajući njihove  fotke u donjem vešu, nećete imati razloga da budete nesigurni.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija