• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf

13.10.2019

15:37

NJIH TROJE SU U VEZI I ODGAJAJU TROJE DECE! Poligamija kao stil života!

Ljubav

NJIH TROJE SU U VEZI I ODGAJAJU TROJE DECE! Poligamija kao stil života!

Podeli vest

Verovali ili ne, u Ohaju živi jedan neobičan bračni par koji čine tri partnera i zajedno odgajaju troje dece

Kodi i Kajla Kurkovski su venčani par koji ima dvoje dece, a kada su preko Fejsbuka upoznali Ketrin Zepernik pre tri godine, shvatili su da žele još jednog partnera - i tako danas žive u poligamiji.

Tri meseca kasnije Ketrin se doselila sa bračnim parom, a od tada žive zajedno. U februaru ove godine poželeli su dobrodošlicu trećem detetu koje je rodila Kajla. Bez obzira na to što žive u posvećenoj vezi u kojoj odgajaju troje dece zajedno, svo troje su pak, slobodni da se viđaju sa kim god požele.

Sve je krenulo kada je Kajla preko Fejsbuka počela da se dopisuje sa Ketrin, a zvanično su postali "trojka" u januaru 2017. godine.

Obaveze oko dece dele podjednako, a svi zajedno planiraju da se venčaju 2022. godine, te da porodično vode apartmane i imaju još troje dece zajedno.

- Bila je to ljubav na prvi pogled za sve nas. Poseban osećaj za koji smo znali da znači nešto - rekla je Ketrin o trenutku kada ih je upoznala i nastavila - Za nas polimagija predstavlja mogućnost da izgradimo vezu kakvu mi hoćemo i kakva nam odgovara. Nemamo nameru to da menjamo u budućnosti, ali nismo ni protiv toga da širimo našu zajednicu u budućnosti.

U januaru ove godine, Kodi i Kajla su zaprosili Ketrin, a prethodno su dobili odobrenje njenih roditelja.

- Mnogi ljude se nose sa ljubomorom u vezi, što znači da imaju neki dublji problem. Potrebno je mnogo samokritike i samosvesti da biste znali šta nije u redu. Mi želimo neprestano da komuniciramo o našim emocijama. - zaključila je Ketrin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija