• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/24sata.hr

29.10.2019

15:47

REKLI SU JOJ DA JE NJEN BIVŠI DEČKO MRTAV, tugovala je za njim, a onda ju je DVE GODINE KASNIJE U JEDNOM RESTORANU SAČEKAO ŠOK

Ljubav

REKLI SU JOJ DA JE NJEN BIVŠI DEČKO MRTAV, tugovala je za njim, a onda ju je DVE GODINE KASNIJE U JEDNOM RESTORANU SAČEKAO ŠOK

Podeli vest

Mlada žena iz Australije kaže da ne može rečima opisati kako se osećala kada je nakon dve godine duboke tuge 'zbog njegove smrti' naišla na svog dečka koji je bezbrižno radio u jednom restoranu, itekako živ i zdrav. U životu nije čula da je neko proživeo ono što se njoj dogodilo, mislila je kako to ima samo u filmovima.

Imala je svega 18 godina kada je započela vezu s kuvarom iz lokalnog puba, koja je ličila na svaku vezu, bili su uzbuđeni i srećni. Međutim, sve se promenilo kada je izgubio posao i od nje zatražio novac dok ne pronađe novi posao.

Nešto od toga joj je vratio, ali razišli su se nekoliko meseci kasnije, a on je odbio da joj vrati ostatak novca. Prestao je da joj se javlja i odgovara na njene poruke.

Situacija je postala još čudnija kada je njegov prijatelj došao i rekao joj kako je nestao nameštaj iz stana sad već njenog bivšeg dečka.

- Sav nameštaj je nestao, nije bilo ni kreveta, ničega. Prvobitna priča koja se pojavila bila je kako je otišao na rehabilitaciju - ispričala je i dodala kako se zabrinula pa je kontaktirala njegovu majku, a ova ju je šokirala rekavši: 'Moj sin je umro'.

- Sada to zvuči glupo, ali u to vreme nisam imala razloga da sumnjam u njene reči. Pa ko bi na tako nešto rekao: 'Ne verujem vam, pokažite mi smrtovnicu' - dodala je.

Vest o njegovoj smrti jako je pogodila, tugovala je i na kraju krenula dalje sa životom. Dve godine kasnije cela priča je dobila svoj filmski nastavak. Vraćala se jednog dana s prijateljicom u svoj rodni grad, svratile su u restoran, a tamo je  ugledala  bivšeg dečka. 

Pre nego što je uspela da reaguje, osoblje restorana joj je prišlo i zamoljena je da napusti objekat. Nije znala šta da radi pa je otišla u policiju, ali joj oni nisu mogli puno pomoći jer je to bila situacija u kojoj je njena reč bila protiv njegove, odnosno nije imala nikakvih konkretnih dokaza.

Ona kaže kako dan danas ne razume zašto se to sve tako izdogađalo, kako ljudi mogu biti toliko bezosećajni. Zapitala se kakva je to njegova majka kad mrtva hladna može vlastitog sina proglasiti mrtvim i pustiti druge da u to veruju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija