• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lepotaizdravlje.rs/informer.rs

11.11.2019

21:57

NAJBOLJE JOGA APLIKACIJE! Pravo je vreme da počnete da mislite na ZDRAVLJE!

Ljubav

NAJBOLJE JOGA APLIKACIJE! Pravo je vreme da počnete da mislite na ZDRAVLJE!

Podeli vest

Konačno ste odlučili da sebi uvedete određeni vid relaksacije i rekreacije i da malo aktivirate svoje telo i opustite um. Joga je svakako najbolji način za to, ali grupni treninzi često oduzimaju previše vremena i mogu biti previše naporni za početnike, zato je najbolje da osnovne joga pokrete naučite u udobnosti svoga doma, gde vam je uostalom i najprijatnije da se opustite

Sve što vam je potrebno je prava aplikacija, koja će vam u svega par klikova pokazati osnovne joga pokrete i učiniti vam dostupnim najvažnije savete. Ovoga puta izdvojili smo najbolje joga aplikacije, koje morate isprobati.

Ako ste početnica koja želi da praktikuje jogu svakodnevno izaberite Dayli Yoga aplikaciju, koja uključuje nedeljne programe za vežbanje, prilagođene početnicima. Uz to ova aplikacija će vas svakodnevno motivisati za vežbanje joge.

Ako ste Instagram fanovi, odaberite Alo Moves aplikaciju, koja vam nudi više od 1000 sati vežbe i meditacije, a koju vode instagram yoga zvezde, poput Briohny Smyth i Koya Webb.

 

Ukućani će se potući oko parčeta ove PITE OD SMRZNUTIH VIŠANJA!

Ako vam pak treba nešto brzo i efikasno izaberite 5 minutes Yoga workout, otpornu na izgovore. Ova aplikacija će vam svakodnevno poslati 5 novih joga položaja sa detaljnim upustvom za pravilno izvođenje, potrebno je da za svaki položaj izdvojite po jedan minut i uspešno ste obavili dnevnu aktivnost.

Uz ove 3 joga aplikacije uspešno ćete savladati početničke položaje i svakoga dana moći ćete sebi da priuštite neophodnu dozu relaksacije, rekreacije, ali i pozitive.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija