• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2019

13:32

DUGO JE BILA LJUBAVNICA, A SAD OTKRIVA: Ovo je 10 sigurnih znakova da vas partner vara!

Ljubav

DUGO JE BILA LJUBAVNICA, A SAD OTKRIVA: Ovo je 10 sigurnih znakova da vas partner vara!

Podeli vest

Kler Oke-Smit bila je u vezi sa oženjenim muškarcem. "Nikada nisam mislila da ću biti ljubavnica, mrzela sam ideju o preotimanju muškarca od druge žene".

Ipak, desilo se da je postala druga, sada se zbog toga kaje i otkriva ženama koji znaci su signal da ih muž vara.

Uvek je budan do kasno

Veliki znak da vas partner vara može da bude to što uvek ostaje budan do kasne, mnogo nakon vašeg odlaska u krevet. Vrlo je moguće da to vreme koristi za dopisivanje ili razgovore sa ljubavnicom.

Misteriozni troškovi

Ako primećujete da odjednom troši više novca nego ranije, a ne znate na šta, to bi trebalo da vam probudi sumnju.

Promenjen ukus

Kler kaže da znak može da bude i iznenadna promena ukusa vašeg partnera – odjednom voli neku novu muziku i opsednut je pesmama koje nikada ranije nije slušao... Može biti da su taj novi ukus i interesovanja razvijeni pod nečijim uticajem.

Foto: pexels.com

Skrivanje uređaja

Ako vaš partner počne da skriva telefon ili laptop od vas, ili ih možda zaštiti lozinkom kako ne biste mogli da im pristupite, to može da bude razlog za sumnju.

Sarkazam

Kler kaže da je iz poziva koje je čula sa strane naučila da osoba koja laže ima malo vremena da smisli priču. A sarkazam je jedan od najboljih načina da se izbegne objašnjavanje...

Svuda sa koleginicom

Provođenje sve više vremena sa koleginicom s posla, dopisivanje sa njom ili ugovaranje poslovnih putovanja na koja "slučajno" i ona uvek ide, crvena je lampica. Kler kaže da je upravo tako njen ljubavnik krio njihova viđanja od svoje supruge.

Foto: Shutterstock

Novi maniri

Ako vaš partner odjednom koristi nove fraze, moderne izraze ili ima nove manire, i to može da bude znak. Posebno ako provodi dosta vremena sa mlađom ženom, vrlo verovatno nesvesno od nje "kupi" neke nove izraze i ponašanje...

Sve se više sređuje

Kada partner odjednom počne da obraća mnogo više pažnje na svoj izgled, da se sređuje, kupuje novu odeću, ide u teretnu... a nikada to nije radio, verovatno se sređuje za nekog drugog.

Sve lošiji se*sualni život

Većini muškaraca je, šta god govorili, teško da održavaju se*sualni život sa dvema ženama istovremeno. Potrebno je mnogo energije i planiranja za to, tako da ako vas partner vara, biće sve manje akcije u spavaćoj sobi.

Emocionalna udaljenost

Kada partner počne da "švrlja", sve manje će vas uključivati u svoje planove i biće emocionalno sve udaljeniji.

Ukoliko primetite neki od ovih znakova kod svog partnera, to ne mora nužno da znači da on ima drugu, ali budite obazrivi i obratite pažnju na to da li primećujete i druge znakove. Nemojte da donosite odluke naprečac, samo na osnovu jednog znaka ili sumnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija