• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

14.12.2019

10:28

ZALJUBILI STE SE U OŽENJENOG MUŠKARCA?! OVIH 7 stvari obavezno MORATE DA ZNATE!

Ljubav

ZALJUBILI STE SE U OŽENJENOG MUŠKARCA?! OVIH 7 stvari obavezno MORATE DA ZNATE!

Podeli vest

Psihoterapeut i stručnjak za veze dr Marni Fojerman kaže da na osnovu statističkih podataka kojima raspolaže, može da kaže da muškarci retko kada ostavljaju svoje supruge zbog ljubavnica. U samo tri do pet odsto takvih slučajeva muškarci se razvode i žene onima sa kojima su varali

Dakle, ako ste u vezi sa oženjenim muškarcem i nadate se da ćete ga dobiti samo za sebe, šanse su vam prilično tanke.
Da bi motivisale "druge" žene da prekinu takve veze, dr Fojerman je izdvojila 10 stvari koje treba da znate.

Vaša veza je od početka problematična

Počela je neiskrenošću, što definitivno nije dobar početak.Dobri muževi ne varaju svoje žene.Umesto toga, oni rade na rešavanju problema u braku. Zato nemojte da očekujete da će se promeniti i da će vama biti dobar muž.

Foto: Shutterstock

Živite u iluziji

S obzirom na to da ne provodite previše vremena sa njim, vama pokazuje samo svoju najbolju stranu. Uvek radite nešto zabavno, romantično... I zbog toga ga još više volite. Veze sa ljubavnicama su zabavne, ne nose onu težinu svakodnevnih obaveza, zbog čega nemate ni objektivnu sliku o njemu.

Ne znate kako izgleda njegova svakodnevica. A kada biste videli kako izgleda njegova svakodnevica i kako se ponaša u različitim situacijama, možda vam se uopšte ne bi toliko dopadao.

Možda shvati da niste za njega

Grubo je reći, ali druga žena ima svoju svrhu – da zabavi muškarca, udovolji mu i zadovolji ga. Ali, i to vremenom dosadi, tako da vrlo lako može da se desi da u nekom trenutku jednostavno shvati da vas dvoje niste jedno za drugo, što bi moglo da vam povredi osećanja.

Njegova porodica vas (verovatno) nikada neće voleti

Recimo da se razvede i da vi postanete njegova jedina partnerka. Vrlo je verovatno da vas njegova porodica i prijatelji nikada ne bi prihvatili i da bi vas uvek gledali kao osobu koja je rasturila nečiji brak. Da i ne govorimo o tome ukoliko imate dete kojem vi sutra treba da budete maćeha...

I dalje ćete morati da se srećete sa njegovom bivšom. Ukoliko imaju decu, imajte na umu da će njegova bivša žena morati da bude deo vašeg života, hteli vi to ili ne.

Foto: Informer

Možda nikad nećete moći potpuno da mu verujete

Ako je ženu prevario sa vama, kako možete da budete potpuno sigurni da i vas sutra neće zameniti nekom drugom? Moguće je da nikada nećete moći potpuno da mu verujete...

Zauvek ćete biti ljubavnica

Odnosno, uvek će vas pratiti epitet ljubavnice. I svako koga upoznate, a sazna to, imaće predrasude prema vama.

Osećaćete krivicu

Ukoliko se saznalo za vašu aferu i on je odbačen od strane porodice i prijatelja, moguće je da ćete osećati krivicu zbog toga.

Psihoterapeut kaže da je to i dobro jer znači da ste svesni da ste delimično i vi krivi za taj problem, ali može i silno da vas "jede" iznutra i prilično vam uništi život.

Dr Fojerman ističe da svako pravilo ima i izuzetak, te da se dešava da se ljudi razvedu i da muškarac ostane u srećnoj vezi sa onom koja mu je nekada bila ljubavnica.

OSEĆALA SAM SE KAO DA ME NEKO PROBADA NOŽEM! Godinama nije mogla da ima odnose, A OVO JE BIO RAZLOG ZA TO! (FOTO)

Ali, kaže da bi u tom slučaju on trebalo da u razumnom roku ostavi ženu, umesto da to stalno odlaže, a savetuje i da idete na terapiju za parove, kako bi vaša veza imala veće šanse za uspeh, s obzirom na tako komplikovan početak.

S druge strane, ako stalno odlaže razgovor sa svojom sadašnjom ženom i stalno vas "drži na čekanju", ne traćite više ni sekund na to...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija