• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.12.2019

09:18

20 DANA VEČERALA JE SAMO PEČENU BUNDEVU, rezultati su je ODUŠEVILI!

Ljubav

20 DANA VEČERALA JE SAMO PEČENU BUNDEVU, rezultati su je ODUŠEVILI!

Podeli vest

Počela je sezona pečenih bundeva, pita bundevara, potaža od bundeve... Jedna Ruskinja podelila je na društvenim režama svoje iskustvo sa bundevom. Ona je 20 dana za večeru jela smo parče pečene bundeve i evo šta joj se dogodilo

"Nisam ni sanjala o tako brzom efektu! Dakle, jela sam pečenu bundevu uglavnom za večeru. Ogulila bih koru, isekla na kriške i pekla u rerni. Koje promene su se dogodile u mom telu?

Prvo, bila sam jako zadovoljna gubitkom težine - za to vreme uspela sam da izgubim tri kilograma viška, koji su lako otišli, ali se posle nisu vratili! To je zato što bundeva sadrži veliku količinu vlakana, koja brzo zasiti telo i duže vreme ostavlja prijatan osećaj sitosti.

MISTIČNO VOĆE RIMSKIH VOJNIKA! Ukus joj je kiselkasto-slatkast, a LEKOVITA SVOJSTVA se koriste već hiljadama godina!

Drugo, koža mi je postala lepša, jer bundeva čisti organizam od toksina, a naše lice je ogledalo onog što se dešava u organizmu. Treće, probava se poboljšala i stolica se normalizovala.

Čini mi se da je upravo bundeva uticala na ove pozitivne promene, jer su me ranije ovi problemi često mučili.

Poseban plus staviću za poboljšani vid - mislim da je vitamin A odigrao ulogu. Posle ovog eksperimenta rešila sam da svake zime sprovedem ovu tronedelju "dijetu". Već sam pronašla i odlične recepte za potaž i pire od bundeve", otkrila je ova Ruskinja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Ви новинари, канда не разликујете ЛУДАЈУ и БУНДЕВУ...? Молим Вас, ради опште културе да се самообразујете и одете у Кикинду... Да научите штогод...! Крајње Вам је време...Бркате појмове...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija