• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

29.12.2019

16:10

NE ZNATE KAKO DA SVOJU KILAŽU ODRŽAVATE NAKON DIJETE? Evo pet jednostavnih pravila da vam se izgubljeni kilogrami nikada ne vrate!

Ljubav

NE ZNATE KAKO DA SVOJU KILAŽU ODRŽAVATE NAKON DIJETE? Evo pet jednostavnih pravila da vam se izgubljeni kilogrami nikada ne vrate!

Podeli vest

Ako spadate među one koji su isprobali razne dijete koje ne pomažu, otkrivamo vam u čemu je problem. Višak kilograma je problem koji muči mnoge ljude, te je praktikovanje raznih dijeta sve češće

Ali, iako vam se možda čini da ćete uz pomoć dijete smršati, nekada vam to jednostavno ne polazi za rukom.

Konzumiranje hrane bi trebalo da bude užitak, te ukoliko je smatrate neprijateljem samo ćete poremetiti ishranu. Čak i one dijete koje se opisuju kao potpuno zdrave mogu da uzrokuju razne poremećaje, poput ortoreksije, opsednutosti zdravom hranom. Stoga, kako ne biste narušili vaše celokupno zdravlje jedite umereno.

Evo pet trikova kako da svoju kilažu održavate i nakon dijete.

Foto: Shutterstock

 

Jedite savesno

Nemojte da jedete ispred TV-a. Budite prisutni u trenutku u kojem jedete kako biste izbegli prejedanje.

U ishranu unesite više proteina

Uz više proteina u telu smanjiće se apetit, ubrzaće se sagorevanje masti, a i put do mišića biće lakši

Ne pijte kalorije

Treba da znate su sokovi, instant kafe i alkohol prepuni kalorija koji su neprijatelji dobre linije.

Koristite manje tanjire

Odličan trik koji će vam pomoći da dovedete svoju liniju u normalu jeste da jedete iz manjih tanjira. Na taj način ćete prevariti svoj mozak, a telo će vam samo reći je li ta količina dovoljna ili je ipak potrebno još pola tanjira.

Foto: Shutterstock

 

Na etiketama tražite sastojke, ne kalorije

Neki proizvod možda ima samo 100 kalorija, ali ako sadrži i desetak grama šećera, uz njega nećete smršati na zdrav način.Neki proizvod možda ima samo 100 kalorija, ali ako sadrži i desetak grama šećera, uz njega nećete smršati na zdrav način.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija