• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo/informer.rs

13.01.2020

19:11

NIŠTA IZ KORENA! 3 jednostavna načina da DRASTIČNO POBOLJŠATE svoje ZDRAVLJE!

Ljubav

NIŠTA IZ KORENA! 3 jednostavna načina da DRASTIČNO POBOLJŠATE svoje ZDRAVLJE!

Podeli vest

Ne morate da promenite svoj život iz korena, samo napravite ova tri jednostavna koraka i bićete mnogo zdraviji...

Harli Pasternak, fitnes trener koji je radio sa brojnim poznatim ličnostima, poput Gvinet Paltrou, Kim Kardašijan, Rijane i Arijane Grande, predlaže da preduzmete ova tri koraka kako biste ove godine znatno poboljšali svoje zdravlje.

DETOKS PLAN! Kako da skinete 5 kg PRAZNIČNOG SALCA za 10 DANA?

OMILJENI NAPITAK IZ DRUGOG UGLA - Najbolja jela sa domaćom kafom!

 

- Ove godine je važno da hodate više, spavate bolje i da smanjite unos šećera. Ako spavate pola sata duže, unosite za polovinu šećera manje nego inače, napravite barem 12.000 koraka svakog dana, drastično ćete promeniti svoj život - ističe on.

Naravno, sve je uvek lakše reći nego uraditi, ali Pasternak ima nekoliko saveta koji će vam pomoći da ispunite ova tri cilja.

Foto: Shutterstock

Na primer, da biste više hodali, savetuje da kupite sat koji meri broj koraka ili skinete aplikaciju za to. Takođe, važno je da imate udobne patike za hodanje kako biste bili aktivniji jer budimo realni, neudobne patike nikome neće pomoći da se pokrene.

UČITE OD MAJSTORA - Najkraći i najbolji saveti za SREĆNU VEZU koje ćete dobiti

Ipak, možda je od ova tri koraka ka boljem zdravlju najteže smanjiti unos šećera.

Foto: Shutterstock

- Unosimo deset puta više šećera nego što bi trebalo - podvlači Pasternak.

KRALJICA DALA ZELENO SVETLO! Složila se sa Megzitom, ali pod OVIM USLOVOM!

U suštini, da biste unosili manje šećera potrebna vam je jaka volja, a nutricionisti kažu da može da pomogne to što ćete "odlagati" unos slatkiša za desetak minuta, sve dok ta želja ne nestane.

Takođe, jedan od trikova koji bi mogao da pomogne je konzumiranje biljnih čajeva, pošto oni blokiraju želju za slatkišima.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija