• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stil.kurir.rs

17.01.2020

15:34

MISLITE DA STE NEKOG SRELI SLUČAJNO? To se ne dešava, svako poznanstvo IMA SVOJU SVRHU, ALI I CENU!

Ljubav

MISLITE DA STE NEKOG SRELI SLUČAJNO? To se ne dešava, svako poznanstvo IMA SVOJU SVRHU, ALI I CENU!

Podeli vest

U životu morate biti pažljivi. Ako nam osoba nešto pruži, pomogne nam, tu uslugu obavezno vratite. Ponekad se usluga plaća novcem, a nekad životom

Jedan doktor je morao da popravi automobil. Cena popravke je bila velika, a on i nije baš imao novca. Upravo je dobio bebu, a žena već godinama nije radila. Međutim, automobil mu je bio potreban. 

Njegov prijatelj mu je preporučio automehaničara. Taj majstor je pregledao automobil i rekao cenu. Doktor je zabrinuto priznao da neće imati toliko da plati. Automehaničar je ipak popravio kola i nije ništa naplatio.

AKO NE MOŽETE SAMI DA PROCENITE, mi vam otkrivamo! Da li ste mu više od prijatelja?

Lekar se zahvalio, ali nije mogao celu noć da zaspi. Razgovarao je sa svojom ženom i našao način kako da se oduži automehaničaru.

Sutradan ga je pozvao i zamolio da dođe kod njega u ordinaciju. Odlučio je da ga pregleda i da mu vrati uslugu za uslugu. Automehaničar nije voleo bolnice, ali na doktorovo insistiranje je došao na pregled. 

Foto: Pixabay

Otkrivena mu je opasna bolest za koju automehaničar nije ni znao da ima. Da je čekao još malo, umro bi.

Lekar se dogovorio sa kolegama i automehaničar je operisan - uspešno i na vreme. Spasio mu je život.

DIRLJIVA PRIČA O ODANOSTI I PRIJATELJSTVU! Pingvin svake godine prepliva 8.000 kilometara da bi posetio spasioca! (VIDEO)

Pošto je doktor bio iskusan, video je po boji lica i usana automehaničara, kao i po njegovom dahu da sa njim nešto nije uredu. A onda je spasao čoveku život.

To se često dešava. Ne srećemo se slučajno. U životu morate biti veoma pažljivi. Ako nam neko pruži pomoć, razmislite dobro - sigurno i vi toj osobi možete da pomognete. Razmene su uvek moguće između dobrih ljudi. Ponekad je to novac, a ponekad je to i život, kao u ovom slučaju. 

Svako od nas treba dobro da razmisli zašto ga je život spojio upravo sa tom osobom. Kada primite dobrotu, obavezno dobrotom vratite!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija