• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

19.01.2020

14:55

ŽENE SU ODLUČILE: Muškarci sa OVIM DETALJEM NA LICU su muževniji i privlačniji od ostalih!

Ljubav

ŽENE SU ODLUČILE: Muškarci sa OVIM DETALJEM NA LICU su muževniji i privlačniji od ostalih!

Podeli vest

Kako bi saznali da li žene preferiraju muškarce sa bradom ili bez nje, istraživači sa Univerziteta Kvinslend u Australiji su rešili da anketiraju oko 1.000 žena na teritoriji Amerike

Stručnjaci su ispitanicima starosti od 18 do 70 godina predstavili fotografije trojice različitih muškaraca.

Foto: Pixabay

Oni su se fotografisali sa bradom i bez nje, a potom su u programu za grafičku obradu fotografija slike uređene tako da svaki od njih izgleda muževnije, sa čvrstom vilicom i naglašenim jagodicama i nežnije sa "bejbi fejs" licem.

Kako su se fotografije pojavljivale na ekranu, učesnice su imali zadatak da ocene koliko im je atraktivan muškarac na skali od nula do sto, kao i da istaknu da li bi želeli sa njim kratku romanasu ili dugu, romantičnu vezu.

AMAZONKA, LJULJAŠKA, JAHAČICA... 8 poza na stolici koje rasplamsavaju strasti!

I ZA ŠPORETOM I U KREVETU! 10 ženskih osobina koje muškarci obožavaju!

Kako se ispostavilo, što je lice bilo dlakavije, muškarac je dobijao veću ocenu od žena.

Tako je studija otkrila da su muškarci sa bradom muževniji, pa samim tim i privlačniji od onih bez nje.

Foto: Pixabay

 

- Muževno lice je znak fizičke i društvene dominacije muškaraca - objasnio je tim sa Univerziteta Kvinslend, a potom objasnio da ujedno brada može da sakrije određene nepravilnosti na licu.

Sa druge strane, u okviru studije je pronađeno da pojedine žene ne vole bradu jer se plaše kožnih parazita. One uglavnom povezuju bradu sa lošim higijenskim navikama, a najgroznijim smatraju ostatke hrane na dlakama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠEĆER JE VELIKI OTROV!  Ako ga jedemo U OGROMNIM KOLIČINAMA PRE SPAVANJA u organizmu se dogodi haos!
Ljubav

ŠEĆER JE VELIKI OTROV! Ako ga jedemo U OGROMNIM KOLIČINAMA PRE SPAVANJA u organizmu se dogodi haos!

Svi već znaju da je šećer štetan za organizam - previše šećera može dovesti do povećanja kilograma, uzrokuje propadanje zubiju i povećava rizik od dijabetesa, a postoji još jedna negativna nuspojava konzumacije šećera za koju neki možda i ne znaju, a to je da šećer remeti i san, i to tako da izaziva nesanicu tokom vremena u kojem ćete žudeti za šećerom

14.01.2020

18:48

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija