• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: prva.rs/informer.rs

31.01.2020

16:12

AKO NA OVA TRI PITANJA ODGOVORITE SA "DA", vreme je da ga ostavite!

Ljubav

AKO NA OVA TRI PITANJA ODGOVORITE SA "DA", vreme je da ga ostavite!

Podeli vest

Ponekad je ljubav jednako jaka kao i pre, ali veza jednostavno ne vodi nikuda. Ova tri pitanja bi trebalo sebi da postavite, kako biste lakše odlučili da li je vreme da raskinete

Da li vam je loše kada pokušavate da razgovarate sa svojim partnerom?

Komunikacija je ključ uspeha ili neuspeha svakog odnosa. Ako primećujete da s partnerom ne razgovarate otvoreno, već da neprestano ulepšavate ono što želite da kažete, verovatno niste potpuno opušteni pred njim, bojite se njegovog osuđivanja i ne verujete mu u potpunosti.

ZBOG JEDNOG POLJUPCA MOJ SIN ĆE BITI BOLESTAN CEO ŽIVOT! Majka objavila JEZIVO UPOZORENJE RODITELJIMA



Jeste li dali partneru šansu za promenu?

Iako se kaže da "vuk dlaku menja, ali ćud nikada", ljudi zaista mogu poraditi na tome da postanu bolja verzija sebe. Ako je problem u vašem partneru i otvoreno ste mu rekli šta vas muči kod njega, da li je on pokušao da se promeni? Ako nije, to znači da mu nije dovoljno stalo da to učini zbog vas. Ista stvar važi i u suprotnom smeru. Ako je vama partner naglasio što mu smeta kod vas, a vi niste ništa preduzeli u vezi sa tim, možda vam jednostano nije dovoljno stalo.

PUŠENJE ILI ZDRAVLJE? Evo kako da budete SREĆNI I BEZ CIGARETE!



Da li ste uhvatile samu sebe u obmani?

Ponekad toliko upadnemo u rutinu i postanemo rob navike da počnemo obmanjivati sami sebe i uveravati se da je nešto onakvo kakvo u stvari nije. Ako ste primetili da to činite kako biste odbranili svog partnera i njegovo ponašanje, vreme je da se probudite iz tog sna i suočite se sa realnošću. Tako ćete pomoći i njemu, ali najviše samoj sebi, piše Indeks.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija