• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mirror

19.02.2020

09:12

MUŽ DOŠAO KUĆI, A ISPRED GA JE SAČEKAO ŠOK! Ugledao je dušek iz spavaće sobe, a ono što je na njemu pisalo ZALEDILO GA JE

Ljubav

MUŽ DOŠAO KUĆI, A ISPRED GA JE SAČEKAO ŠOK! Ugledao je dušek iz spavaće sobe, a ono što je na njemu pisalo ZALEDILO GA JE

Podeli vest

Jedna žena povukla je drastičan potez kada je saznala da je njen muž vara.

Besna žena napisala je crvenim sprejom poruku mužu, i to na njihovom dušeku, i nije bila nimalo učtiva.


- Promenila sam bravu. Spavaj u njenoj kući. Razvodim se od tebe, rekla sam deci šta si uradio u našem krevetu i više te ne vole - napisala je ona.

Foto: printscreen reddit

 

 

Dušek je izbacila ispred kuće, a onda se odlučila na još drastičniji korak - sliku je objavila na društvenim mrežama.

Njen postupak naišao je na različite komentare, među kojima je bilo onih u kojima su je kritikovali jer je deci ispričala loše stvari o ocu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ponosanS

pre 4 godine

Pa zasto joj zameriti. Deci je rekla istinu a to sto je istina losa nije ona kriva vec otac. Ja nisam za skrivanje istine, ko izneveri i prevari, ko gresi, mora i da bude spreman da snosi posledice. Veci je greh lagati, skrivati istinu, cemu! Sta mi radimo kad nas zena prevari, pesnicimo, ubijamo lomimo kosti i to cesto pred decom.

Ivan

pre 4 godine

Negde u SAD- u. Seljaštvo i primitivizam. Samo su kod njih popularne silikonske usne, i kod nas naravno...

Ceca

pre 4 godine

Bravo za zenu! Tako treba sa preljubnicima! Zasto ga pravdati pred decom?! Deca treba da znaju istinu, kakav im je otac! Lepo mu je zena napisala, nek ide, i nek ponese dusek!

Čiča Mrsoje

pre 4 godine

Možda je taj nesrećnik mogao da ponese i pola kuće npr. Žene su u principu mnogo okrutnije i osvetoljubivije od muškaraca. A možda je i ona nešto slično uradila, ali nije uhvaćena. Teško je ovde dati isklučiv odgovor, a možda je ovo sve i izmišljeno da bi mi glumili vrhovnog sudiju-

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija