• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žena.rs, Informer.rs

27.04.2020

13:05

ŽENA ZA SVA VREMENA! Uvek je dilema kako naći onu PRAVU - evo kojih pet tipova devojaka MUŠKARCI NE PODNOSE!

Ljubav

ŽENA ZA SVA VREMENA! Uvek je dilema kako naći onu PRAVU - evo kojih pet tipova devojaka MUŠKARCI NE PODNOSE!

Podeli vest

Ovo ih nikako ne privlači.

Muškarci imaju određeni tip devojaka sa kojima ne bi voleli da budu i koje izbegavaju. U nastavku možete pročitati šta to smeta muškarcima i sa kakvim devojkama ne žele da budu.

ONE KOJE PAMETUJU

- Svaki muškarac voli ženu koja ume da izrazi svoje mišljenje, koja zvuči inteligentno i koja ume da impresionira vaše ortake svojim poznavanjem političke situacije u zemlji i svetu.

Ali, budite pažljivi - dok je uvek lepo zabavljati se sa nekim ko je harizmatičan i ume sa rečima, sasvim druga stvar je kada neko melje kao vodenica.

Foto: Shutterstock

DA LI GUBITE VREME NA POGREŠNU OSOBU? Jedna stvar vam to jasno govori!

Pazite se - one koje mnogo vole da pametuju mogu u vama izazvati osećaj niže vrednosti, naročito ako počnu da vas ismevaju.

SPONZORUŠE

Za početak, moraćete da je izvodite na večere, da joj kupujete cveće, da je vodite van grada na vikend, da joj poklanjate mobilne telefone.... i sve je to u redu ako ste sigurni da ona stvarno uživa u vašem društvu, a ne samo u vašem novčaniku.

Ako primetite da ona očekuje da uvek vi sve platite, vreme je da se zamislite.

Jedan savet: ako priđete devojci u kafiću, i ona naruči najskuplje piće, možete očekivati da se uskoro pojave i njeni prijatelji, i oni naručujući na vaš račun. Na kraju ćete ostati sami, praznog džepa.

 

KAD MERIMO PRITISAK, svi OVO radimo, a to PODIŽE PRITISAK! Gde još grešimo?

UVEK JE U PRAVU

Ovakve devojke (i žene) mogu imati puno kvaliteta, ali njihova nesposobnost da prihvate različito mišljenje može da postane nepodnošljiva.

Ona je uvek u pravu, uvek je najpametnija, sve najbolje zna, ne prihvata tuđe savete.

Foto: Shutterstock

PSIHO

Šta čovek da pomisli o ženi koja ima potrebu da se deset puta dnevno čuje sa svojim partnerom? I, još važnije, šta muškarac da priča ženi sa kojom se čuo pre manje od sat vremena? Žena zvana “psiho” potpuno će vam poremetiti dnevni ritam, a možete očekivati i da počne da vam iznenada upada u kancelariju usred bela dana.

Što je još gore, ako joj kažete da prestane da bude tako opsesivna i zavisna, ona će početi to da negira. A najgore - vašu primedbu shvatiće kao znak da treba još više da se trudi kako bi zadobila vašu ljubav.

NE MOŽE BEZ MUŠKARCA

Ovaj tip žena je možda najgori na ovoj listi. Ko vam kaže da se klonite ovakvih devojaka, taj vam misli dobro. Međutim, mnogi od nas još uvek greškom “padaju” na ovakve žene, a da pri tom uopšte ništa ne znaju o njenom prošlom životu. Kada sretnemo lepu ženu koja nas na prvom “sudaru” obori s nogu, prestajemo da rasuđujemo racionalno i mislimo da je reč o ljubavi na prvi pogled.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija