• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic žena

07.06.2020

17:36

UZELA SAM TELEFON MOG MUŽA I POGLEDALA FOTOGRAFIJE! Prvo sam VRISNULA, a onda sam shvatila KO JE ŽENA koja izgleda tako srećno!

Ljubav

UZELA SAM TELEFON MOG MUŽA I POGLEDALA FOTOGRAFIJE! Prvo sam VRISNULA, a onda sam shvatila KO JE ŽENA koja izgleda tako srećno!

Podeli vest

Videla sam ovu sliku u telefonu svog muža i zinula od šoka i uvređenosti. Ko je ova osoba čija me zadnjica gleda?

- Zašto si me, za ime boga, slikao iz ovog ugla? Jesi li ti normalan? - vrisnula sam.

Odjednom sam postala tako nesigurna i stidljiva, i zapitala sam se zašto.

Foto: printscreen

Odmah sam se setila dana kada je slikao mene i našeg novorođenog sina. Okačila sam je na Fejsbuk, a neko mi je u komentarima preporučio piling koji odstranjuje ožiljke od akni i kremu koja krije podočnjake. Sve to neposredno nakon što sam se porađala 14 sati. Ipak, osetila sam se užasno loše i postiđeno. Zapravo, na trenutak je ta postiđenost uspela da zaseni sreću koju sam osećala jer u rukama držim svoje dete.

Sećam se i žene koja mi je šapnula da bi mi haljina mnogo bolje stajala da ispod nje nosim steznik - tri meseca nakon što sam imala carski rez. I ne samo to, zapravo mi se dopadalo kako mi stoji ta haljina, i to bez steznika.

Kada sam pitala u jednoj Fejsbuk grupi koje su najbolje vežbe za razmaknute trbušne mišiće, izbombardovali su me ponudama za omotače za stomak koji navodno tope masne naslage.

DOBRA VEST ZA DEBELJUCE: Ne morate da smršate, samo PROVERITE ove 3 STVARI!

 

 

Kada sam pitala drugaricu da ide sa mnom da mi pomogne da kupim kupaći, kao iz topa ispalila je: "Idemo u plus-sajz odjeljenje, tamo su najbolji kupaći sa steznicima".

Sve te savete i ponude dobijala sam od žena. Ne krivim ih i nisam ljuta na njih. Tako ih je društvo naučilo, da uvek moraju da budu doterane i "lepe". One su zapravo mislile da mi pomažu tim ponudama.

Oduvek nam pune glavu - porodi se i iste sekunde vrati telo u devojačko stanje. Ako to ne uspeš, lenja si. Ne trudiš se dovoljno.

Zato, ako ne uspeš, moraš svima da objašnjavaš da nisi lenja i da se trudiš. A realnost je takva da smo se upravo porodile i da nema nikakve sramote u tome što smo se malo ugojile i opustile.

U KLINČU sa jednim od najvećih 'NEPRIJATELJA' žena - ZBOGOM CELULITU u samo 3 KORAKA!

 

 

Imam celulit, kao i većina žena. Sve mi imamo i materice, unutrašnje organe, a veliki broj nas i fizički dokaz u vidu ožiljka o tome da smo se porodile. Beba je nekada živela u našem stomaku, zato sada izgleda tako kako izgleda.

Zamislite koliko bismo srećnije bile da smo to vreme, koje smo uložile u pilinge, dete, masaže i napitke, provele diveći se svom telu i detetu koje je donelo na svet? Zamislite kako bi svet bio lep da cenimo same sebe onako kako zaslužujemo. Da, samopouzdanje dolazi iznutra, ali ipak je i okolina donekle odgovorna za to šta mi mislimo u sebi.

Foto: printscreen

A šta je muž odgovorio na moj vrisak?

- Ali izgledala si tako srećno, hteo sam da to uhvatim!

On nije video moj celulit i nesavršenosti. Video je svoju ženu koja uživa u trenutku. I bio je u pravu. Bila sam sretna. Sretna sam, to je sve što je važno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija