• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav i zdravlje

26.07.2020

13:41

7 STVARI koje bi muškarci voleli da ZNATE O SE*SU: Nije sve u... znate već...

Ljubav

7 STVARI koje bi muškarci voleli da ZNATE O SE*SU: Nije sve u... znate već...

Podeli vest

Muškarci vole da osvajaju, zato im nemojte odjednom dati sve. Igrajte se, ali budite otvoreni šta želite u krevetu...

Iako se veruje da su žene zahtevnije u se*su, prema mnogim istraživanjima muškarci su ti koji vode kada je reč o komplikovanju ispod čaršava. Evo šta je to što bi muškarci voleli da žene imaju stalno na umu kada je reč o se*su.

FATALNE! Žene u ova 3 horoskopska znaka su NAJPRIVLAČNIJE MUŠKARCIMA - evo šta je njihovo TAJNO ORUŽJE kojim OSVAJAJU!

FENG ŠUI ZA NEZABORAVAN SE*S - Crvena olovka, srebrna kutija, 49 dana!

1. Žele komplimente i pohvale

Veruje se da su muškarci toliko opterećeni svojim libidom da nisu nimalo samosvesni kada je reč o se*su. Ali to je pogrešno. Oni nisu ništa drugačiji od žena - i te kako brinu o tome kako im izgleda frizura, stomak i drugi merljivi organi, kao i brojni drugi atributi koje misle da imaju.

Foto: Shutterstock

2. Plaše se intimnosti

Istraživanja su pokazala da su dečaci u školskoj dobi privrženiji i ekspresivniji od devojčica istih godina. U to vreme počinje i društvena represija - na reči, osećanja i misli, pa njihova želja za ljudskim kontaktom se guši. Želja za intimnošću, koju društvo želi izbriše iz mozga muškarca, zapravo plaši muškarce i to ne zato što ih intimnost guši, već upravo suprotno - oni shvate koliko vape za bliskošću. Zato, kada se on povuče u sebe posle se*sa, možda je u šoku koliko zapravo žudi za pažnjom i ljubavlju žene.

3. Cene se*s zbog se*sa samog

Prema Džou Kortu, psihoterapeutu i se*sologu, muškarci žele da njihove žene uživaju u sirovom se*su, ne samo da pretrpe to ili ga shvate lično. Muškarcima nije bitno da dominiraju nad ženom, nego da je iznenade.

Foto: Shutterstock

4. Nije sve u... znate već...

Iako je pe*is "glavni akter", muškarci imaju i druge erogene zone, kažu psiholozi. Muškarci imaju tendenciju da ne daju ženi uputstva za vreme se*sa jer misle da će se one zatvoriti i neće hteti ni da ih dotaknu. Ali postoji puno mesta gde ih žena može dotaći: grudi, unutrašnja strana butina, lice... Postoje i druga dva ključna područja: ako se laganim pokretom 'zgrabe' njegovi te*tisi, to ga može strašno uzbuditi.

5. Ne kriju fantazije

Muškarci žele da podele svoje fantazije, ali se boje da će se njihove žene postideti ili osuđivati, kaže Džo Kort. Slično misli i dr Šafer:

KOD KUĆE KAO NA MORU! Lekovita morska so - od LJUBAVNE KUPKE, preko pilinga, do paste koja PODSTIČE IMUNITET!

- Muškarci žele da im njihove žene otkriju svoje maštarije. Ako mislite da je ovo ostvarivo u vašoj vezi, podstaknite neke igrice u kojima niko neće nikoga osuđivati ili smislite seksi scenarije koje ćete zapisati na papir pa izvući jedan kada dođe vreme za to. Prilagodite scenarije zajedničkim radom, tako nijednom od vas neće biti neugodno.

Foto: Shutterstock

6. Potrebna im je iskrenost

Se*s može da reši mnogo stresnih situacija u vezama, ali takođe ih može i prouzrokovati. Ako se muškarci žale na manjak se*sa, možda ne shvataju one stvari koje leže ispod svega toga. Treba da im se kaže šta je posredi. Muški ego je usko vezan sa se*som pa će sve probleme u spavaćoj sobi pre objašnjavati našim manjkom interesa, umesto s nekim postojećim problemom koji se mora rešiti.

7. Vole "ples"

Muškarci vole dobar izazov. Dopustite da vam se udvaraju i da se osećate kao da vas je neko 'zaslužio'. Dr Kort kaže:

GDE ĆE TI DUŠA, ŽENO? Krisi Tajgen želi novu operaciju grudi: "Da, još uvek su ogromne!" (FOTO)

- Emocionalna intimnost je u bliskosti, ali održavanje se*sualne želje zahteva određenu količinu udaljenosti. To je taj "ples" - dopuštanje da mu drugi gledaju u ženu, da se ona sama zabavlja sa svojim igračkama, da mu dopusti opuštanje uz po*nografske filmove...

To, prema stručnjacima, održava ravnotežu između se*sualne želje i međusobne odanosti partnera.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija