• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs

28.09.2020

12:04

NIJE ZA ZEZANJE! Ako previše PRSKATE dok URINIRATE ovo se ZBIVA u vašim ORGANIMA! Mlaz mokraće mora da bude...

Ljubav

NIJE ZA ZEZANJE! Ako previše PRSKATE dok URINIRATE ovo se ZBIVA u vašim ORGANIMA! Mlaz mokraće mora da bude...

Podeli vest

Shvatite ozbiljno!

Ukoliko prskate dok piškite, odnosno mokraća ne izlazi u jednom mlazu, verovatno bi trebalo da odete kod lekara čim obrišete dasku WC šolje. Prskanje u više mlazova dok mokrite veoma je moguć znak da je, kod muškaraca sperma, a kod žena sekret, nakupljen i da blokira izlaz mokraći. Nataložena sperma ili sekret mogu da ostanu nakon seksa, a uzrok može da bude i kamen u bubregu.

ŽENE SA OVIM OBLIKOM TELA ŽIVE DUŽE! Ako vam STOMAK IZGLEDA OVAKO - možete imati OZBILJNIH PROBLEMA (FOTO)

Foto: Shutterstock

Stručnjaci kažu da je sasvim OK ako vam se to ponekad dešava, ali ako se ponavlja, može da bude signal sužene uretre, stanja koje lekari mogu da reše neinvazivnim metodama. Suženje uretre može da bude posledica nekih polno prenosivih bolesti, raka prostate ili porođaja, kao i povreda nastalih tokom seksa.

CIPELE KOJE SU GLAVNI HIT OVE JESENI! Možete da ih kupite za manje od 2000, a izgledaćete kao BOGINJA STILA (FOTO)

Uretra je kanal koji izvodi urin iz bešike, kako bi mokraća bila izbačena iz tela. Obično je dovoljne širine da urin bez problema prođe, ali se dešava da nešto blokira kanal, zbog čega mokraća izlazi na sve strane - bukvalno kao kada stavite prst na flašu iz koje hoćete da izlijete tečnost.

Foto: AP/Photo

Međutim, u takvim slučajevima se situacija najčešće popravi sama od sebe jer je mlaz mokraće dovoljno jak da izgura spermu. I ženama takođe može da se desi ovaj problem, a razlog mogu da budu i slabi mišići oko uretre, što otežava izbacivanje sekreta koji je začepio kanal.

PRIVUKLA PAŽNJU SVIH! Gosti ZINULI U NJEN DEKOLTE! Voditeljka RTS-a vodila emisiju u nikad IZAZOVNIJEM IZDANJU!

Osim toga, kamen u bubregu i svako "strano telo" koje prolazi kroz urin može da blokira uretru i dovede do ovog problema, kao i promene, odnosno ožiljci na tkivu koji mogu da budu posledica porođaja ili manje povrede tokom seksa.

Dr Ša kaže da ako vam se to povremeno dešava, nemate razloga za brigu, ali ako primetite da je prskanje mokraće stalno prisutno, savetuje da odete kod lekara.

 

BONUS VIDEO

NE PROPUSTITE JOŠ JEDAN IZAZOV NAŠE NOVINARKE! Tačno u 20h samo na Tvin.rs - Ovo moram da probam!

PRESEKAO JE LIMENKU NA POLA, A ONO ŠTO JE ZATEKAO UNUTRA... Da ti se rašire zenice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija