• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

20.10.2020

18:18

Ova boja SENKE nikako NE PRISTAJE devojkama sa BRAON OČIMA! Umesto prirodnog, dobiju umorni izgled lica

Ljubav

Ova boja SENKE nikako NE PRISTAJE devojkama sa BRAON OČIMA! Umesto prirodnog, dobiju umorni izgled lica

Podeli vest

Izgledaćeš preumorno!

Naime, većina smeđookih žena čini istu grešku prilikom šminkanja i koristi smeđe senke jer smatraju da će se stopiti s njihovom bojom očiju i izgledati prirodno.

Nažalost, efekt do kojeg ova greška vodi je umoran i neispavan izgled.

Ako imate smeđe oči u vašem neseseru treba da se nađu palete senki hladnih boja poput tamnoplave, sive, puderasto ružičaste i ljubičaste.

Ove boje će vašim očima dati pravu zavodljivu notu, a uz to ćete izgledati sveže i odmorno.

U slučaju da baš želite smeđe nijanse ono što možete da učinite je da nanosite smeđu senku samo na spoljašnji ugao oka, a ostatak kapka ispuniti svetlucavom bojom šampanjca koja će otvoriti vaš pogled i dati očima poseban sjaj. 

Kada se radi o rumenilima i ruževima birajte ružičaste nijasne.

Foto: Pixabay

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija